Waar ben je naar op zoek?

Meer melk uit eigen ruwvoer met allround inkuilmiddel SiloSolve FC

ForFarmers introduceerde in 2017 met SiloSolve FC het eerste inkuilmiddel dat bewezen succesvol is bij zowel het voorkomen van broei als het verlagen van conserveringsverliezen. De praktijk laat steeds weer zien dat met SiloSolve FC behandelde kuilen veel koeler zijn dan onbehandelde kuilen en ruim vier keer langer bestand blijven tegen broei.

Wilt u SiloSolve FC snel in huis hebben? 
Neem dan direct contact op met uw melkveespecialist, de klantenservice van ForFarmers of de ForFarmers-dealer in uw regio 

 

 

 

Hiernaast zorgt SiloSolve FC voor een uiterst snelle conservering na het afdichten van de kuil. Resultaat: aanzienlijk minder verlies van drogestof, behoud van kostbare voederwaarde en dus meer melkproductie uit eigen ruwvoer en lagere kosten voor aankoop van voer! Een ander groot voordeel is dat u met SiloSolve FC slechts één middel nodig heeft die u kunt gebruiken voor zowel gras als mais.

10 procent minder zetmeelverlies

Volgens onafhankelijk onderzoek van Groeikracht, hou je met een goed inkuilmiddel 10 procent meer zetmeel over in je mais, wat een waarde vertegenwoordigt van € 200, - per hectare. Maar dat is niet het enige. Zo stabiliseert SiloSolve FC de ingekuilde mais uiterst snel, waardoor de kans op broei en schimmelvorming veel kleiner wordt en de mais zo nodig ook al snel na het inkuilen kan worden gevoerd.

Eén allround product voor gras en mais!

Met SiloSolve FC investeert u in maximaal behoud van voer en voederwaarde, extra voerwinst én meer werkplezier door minder broei en onbruikbare voerresten. SiloSolve FC is geschikt voor gras en mais en toepasbaar in elke kuil vanaf 25% tot 55% drogestof. U hebt dus voortaan genoeg aan één product! 
Neem voor bestellingen en meer informatie contact op met uw specialist, accountmanager of dealer.