Waar ben je naar op zoek?

Programma

Afbeelding: Erica Terpstra

Erica Terpstra

Deze voormalig zwemkampioene, politica, staatssecretaris en eerste vrouwelijke voorzitter van NOC*NSF presenteert nu haar programma Erica op Reis. Met de combinatie van haar ervaring en enthousiasme vertelt ze een verhaal waar je zeker over na gaat praten.

Afbeelding: Lianne en Marleen

 

 

Lianne Kuijsten - De Rond & Marleen de Rond - Schouten

Lianne en Marleen behoren niet alleen tot dezelfde familie en ze zijn ook beide varkenshoudster, toch kiezen ze allebei een ander spoor. Marleen als Directeur Digitale Innovatie bij ForFarmers en runt daarnaast met haar man een varkenshouderij binnen het Wroetvarkensconcept (www.wroetvarken.nl), waarnaast ze zelf ook vlees aan huis verkopen. Lianne en haar man runnen ook samen een varkenshouderij en kiezen daarbij bewust voor productie voor de reguliere markt. De schoonzussen vertellen je over de keuzes die ze gemaakt hebben en laten zien dat je meerdere sporen kan kiezen met je bedrijf.

Afbeelding: Gerda Briene

Gerda Briene

Wat doe je als je getroffen wordt door de Fipronil-crisis? Gerda schreef er een boek over en neemt daarin de lezer mee naar de boerderij in crisistijd. Daarnaast is Gerda oprichter van 'De dag van de boerin' en medeorganisator van de boerinnenswap waarbij boerinnen elkaar in het zonnetje kunnen zetten door een cadeaupakketje te sturen.