Waar ben je naar op zoek?

Boerentrots, dat zagen wij gisteren

2-10-2019

Oprechte boerentrots, proud to be a farmer. Dat zagen we gisteren op het Malieveld in Den Haag. Wat een indrukwekkende dag, al die boeren zij-aan-zij! We zijn trots op alle boeren, onze dealers en andere organisaties die zich hiervoor ingezet hebben. 

Uitdaging

De uitdaging is nu om de positieve lijn die met de actie is ingezet, vast te houden en om door te pakken. ForFarmers staat hierin, samen met de dealers, ook nu zij-aan-zij met haar klanten. Door op de eerste plaats te zorgen dat we op het boerenerf doen wat boeren van ons verwachten. Maar vooral door ons samen met andere partijen in de keten in te zetten voor praktisch uitvoerbare regelgeving en voor een evenwichtig beleid dat recht doet aan wat veehouders de afgelopen jaren al hebben geïnvesteerd en bereikt. Daarnaast blijven we bijdragen aan een positief imago van de veehouderij door via onze eigen kanalen feiten en cijfers over de sector te delen.

Afbeelding: Boerenprotest_in-line

Graszaad voor herstel Malieveld

Maar om te beginnen zorgen we er natuurlijk voor dat de kale plekken die de trekkers hebben achtergelaten op het Malieveld, snel hersteld worden. Vandaag wordt dan ook een zak Topgrass Doorzaai in Den Haag bij minister Schouten afgeleverd. En bij het aanbod een bijdrage te leveren aan het herstel van het Malieveld, voegen we meteen de uitnodiging om met ons en de sector spoedig om tafel te gaan. 

Afbeelding: Graszaad minister Schouten_in-line