Waar ben je naar op zoek?

ForFarmers start samenwerking met Nunner en Ecotrans Logistics voor magazijn- en distributieactiviteiten zakgoed

Persbericht Persbericht8-7-2021

ForFarmers gaat de opslag en het transport van zakgoedvoeders in Nederland en België centraliseren en uitbesteden aan logistieke dienstverleners. Voor de magazijnactiviteiten is een overeenkomst gesloten met Nunner Logistics BV. De distributieactiviteiten voor de zakgoedvoeders worden ingevuld door Ecotrans Logistics BV.

Efficiënter en duurzamer

De reden om over te gaan tot uitbesteding van opslag en transport van zakgoedvoeders is dat de huidige magazijnlocaties van ForFarmers voor zakgoed in Nederland en België niet meer genoeg ruimte bieden voor groei. De magazijnactiviteiten worden met ingang van medio augustus gecentraliseerd in een nieuwe magazijnlocatie in ‘s-Heerenberg bij de gespecialiseerde logistieke dienstverlener Nunner Logistics. Deze locatie voldoet aan alle moderne functionaliteiten. Hierdoor zijn we in staat efficiënter te werken, de goederenstromen efficiënter en duurzamer te laten verlopen en verbeteren we onder andere de traceerbaarheid van onze producten. Op deze wijze kunnen we de service richting onze klanten verder maximaliseren.

In het verlengde hiervan zijn de zakgoeddistributieactiviteiten met ingang van 1 juli jl. geheel overgegaan naar Ecotrans Logistics BV. Ecotrans Logistics is volledig gericht op het transport van agrarische producten en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een goede transportpartner, die het overgrote deel van dit transport al voor haar rekening nam.

Partnerschap met gespecialiseerde partners

Deze stap past in de strategie van ForFarmers om voor bepaalde activiteiten samenwerkingen aan te gaan met gespecialiseerde partners. Op deze manier wil ForFarmers de klantervaring verder optimaliseren en de werkefficiëntie voor alle partijen verbeteren. Het bestelproces en de verkoopcondities voor onze klanten blijven hierbij gelijk aan de huidige situatie.