Waar ben je naar op zoek?

Locatie Heijen houdt het droog, voerproductie en –levering loopt conform planning

18-7-2021
Afbeelding: maas in heijen 18072021

Het water in de Maas in Heijen bereikte afgelopen nacht rond 3 uur de piek en kwam uit op 12.5m boven NAP. Het talud bij onze locatie Heijen ligt op 14.3m boven NAP. Gelukkig is het dus niet tot een overstroming gekomen. Desalniettemin hebben de afgelopen dagen onze collega’s in Heijen enorme inspanningen verricht om zo goed als mogelijk voorbereid te zijn voor het geval het toch fout zou gaan: de kademuur is versterkt, brandslangen lagen klaar, waterpompen stonden opgesteld, in de kelder van het kantoor van Pavo is alles hoger gezet en er was voldoende voorraad grondstoffen. Vooralsnog zijn er ook geen aanvoerproblemen te verwachten. Dit alles betekent dat onze voerproductie en -leveringen conform planning verlopen.

We bedanken iedereen die de afgelopen dagen op locatie Heijen hard heeft meegewerkt om zo goed als mogelijk voorbereid te zijn op het hoge water.

Helaas zijn er ook collega’s en klanten die wel door de wateroverlast getroffen zijn en in gebieden wonen die geëvacueerd zijn of gaan worden. We wensen hen heel veel sterkte!