Waar ben je naar op zoek?

Winnaars Agroscoopbokaal 2023

ForFarmers, ForFarmers De Hoop en Reudink zetten zeven bedrijven in de schijnwerpers

Gedurende de meimaand Agroscoopbokaalmaand zijn de zeven winnaars van de ForFarmers Agroscoopbokaal 2023 bekendgemaakt. Tijdens een feestelijke uitreiking op 11 mei jl. zijn de bokalen aan de winnaars overhandigd.

ForFarmers, ForFarmers De Hoop en Reudink (biologisch) organiseren sinds 2015 jaarlijks de uitreiking van de Agroscoopbokalen om stil te staan bij de uitmuntende prestaties die de agrarisch ondernemers leveren en het vakmanschap en ondernemerschap dat daarvoor nodig is. Het centrale thema is ‘For the Future of Farming’, waarbij naast technische resultaten uit Agroscoop, ook is gekeken naar vooruitstrevende bedrijfsvoering en pioniersmentaliteit.

De winnaars van 2023 blinken uit in vakmanschap in uiteenlopende aspecten van vernieuwende bedrijfsvoering zoals duurzaamheid, zeer hoog dierenwelzijn of een hoge mate van efficiëntie. Door de verhalen en werkwijzen van deze succesvolle ondernemers zo breed mogelijk te delen, hopen ForFarmers, ForFarmers De Hoop en Reudink ook andere boeren te inspireren.

Winnaars Agroscoopbokaal 2023

Compilatie winnaars Agroscoopbokaal 2023
De Agroscoopbokaal 2023 kent zeven winnaars in de volgende categorieën met v.l.n.r boven: biologisch (Reudink), melkvee, vleesvee, geiten en v.l.n.r. onder: varkens, legpluimvee en vleespluimvee (ForFarmers De Hoop).  

Via de linkjes hieronder kom je meer te weten over de zeven winnaars en zijn de bedrijfsfilmpjes te zien.