Waar ben je naar op zoek?

Pluimvee

swipeIconswipe voor meer items

Als pluimveehouder wilt u gezonde koppels die goed groeien of goed leggen. Uw bedrijfsdoelstellingen staan bij ons centraal. Onze pluimveespecialisten voorzien u van deskundig advies en met onze hoogwaardige voeders werken wij nauw met u samen voor een beter rendement, hogere efficiëntie en een optimale diergezondheid op het boerenerf. Samen gaan we voor de toekomst van uw bedrijf. 

Laatste nieuws

Link: https://issuu.com/forfarmers/docs/voertaal_pluimvee_2021_nr.1?fr=sMzExZTIzODMwNjI

Voertaal - Hart voor Pluimvee

De integratie van ForFarmers en De Hoop Mengvoeders was het startschot voor een vernieuwd magazine: Voertaal - Hart voor Pluimvee. In deze eerste uitgave o.a. een uitgebreid dubbelinterview met directeuren Michiel Schreurs en Gert-Jan Buunk. Verder een reportage over Erik van Veldhuizen pluimveehouder met Beter Leven 1 Ster kuikens. En hoe belangrijk is schoon drinkwater voor uw pluimvee? Ook geven we een inkijkje in het werk van nutritionisten André de Ruijter en Jaap Zonneveld die samen werken aan het nieuwe vleeskuikenvoer. En we vertellen meer over de eerste ervaringen met het afmesten van broederhanen. Veel leesplezier! 
Bekijk de Voertaal Eerdere edities

 

Ook interessant

Onze programma's, diensten en advies
ForFarmers vindt dat elk product dat een veehouder van ons krijgt, moet bijdragen aan zijn bedrijfsresultaat. Daarom leveren wij niet alleen goed voer, maar komt dit altijd met een gedegen advies door de accountmanager en/of de specialist.
DML-producten
ForFarmers levert naast mengvoeders onder de noemer Dry Moist Liquid een compleet assortiment vochtrijke diervoeders, ruwvoeders en enkelvoudige voeders. Gecontroleerd, van goede kwaliteit en met uitstekende service!
PoultryPlus the rearing company
PoultryPlus is de opfokorganisatie voor vleeskuikenouderdieren. Het is een dochteronderneming van ForFarmers N.V. PoultryPlus kan elk gewenst ras vleeskuikenouderdier leveren.

Welke info van ForFarmers wilt u ontvangen?

Meld u aan en blijf op de hoogte van onze kennis, productinformatie, acties en evenementen.

Nu aanmelden

Ontvangt u al info van ForFarmers en wenst u uw voorkeuren te wijzigen? Of wilt u zich hiervoor uitschrijven? Dat kan ook via deze knop.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag.

Heeft u een vraag, wilt u voer bestellen of iemand van onze klantenservice spreken? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen