Waar ben je naar op zoek?

VitaFocus MiXX-aanpak: voor pluimveehouders die zelf mengen

Kostprijsverlaging is een belangrijke motivatie om te kiezen voor het zelf mengen van voer. Maar hier komt meer bij kijken, want hoe waarborgt u de kwaliteit van grondstoffen en zorgt u voor goede technische resultaten? Bij de MiXX-aanpak houdt u de regie, maar maakt u gebruik van onze kennis en kunde.

Wat is VitaFocus MiXX?

Bij VitaFocus MiXX combineert u enkelvoudige grondstoffen met maatwerk voeroplossingen voor het rantsoen van uw hennen. Uw specialist maakt tijdens het bedrijfsbezoek een passende rantsoenberekening voor uw koppel. U maalt en mixt de grondstoffen met het aanvullende voer op uw eigen bedrijf. Zo voert u naar de behoefte van uw hennen en is bijsturen eenvoudig mogelijk. Dit leidt tot verlaging van de voerkosten en verbetering van het resultaat.

 

Afbeelding: Home-MiXX 720x290

Wij verzorgen de inkoop van enkelvoudige grondstoffen

De grondstoffen worden onder specificatie door ons ingekocht. De grondstofleveranciers zijn GMP+ of GMP+-gelijkwaardig gecertificeerd. Onze inkopers houden continu de ontwikkelingen op de grondstoffenmarkt in de gaten. Door directe afstemming tussen de specialist en de collega's van inkoop profiteert u van onze kennis en inkoopkracht. Zo verzorgen we gezamenlijk voor u het totale voerpakket.

Resultaat voor u

  • Verlaging voerkosten
  • Voeren naar behoefte
  • Flexibiliteit in rantsoensamenstelling
  • Verbetering rendement