Waar ben je naar op zoek?

Agroscoopbokaal beloning voor uitmuntende prestaties

ForFarmers en Reudink zetten acht bedrijven in de schijnwerpers

Gedurende de meimaand Agroscoopbokaalmaand zijn de acht winnaars van de Agroscoopbokaal 2021 bekendgemaakt. Dit jaar kon er geen centrale bijeenkomst georganiseerd worden, daarom is elke winnaar gehuldigd tijdens een coronaproof uitreiking op het eigen bedrijf.

Vooruitstrevende bedrijfsvoering en pioniersmentaliteit

ForFarmers en Reudink (biologisch) organiseren sinds 2015 jaarlijks de uitreiking van de Agroscoopbokalen om stil te staan bij de uitmuntende prestaties die de agrarisch ondernemers leveren en het vakmanschap en ondernemerschap dat daarvoor nodig is. Het centrale thema is ‘For the Future of Farming’, waarbij naast technische resultaten uit Agroscoop, ook is gekeken naar vooruitstrevende bedrijfsvoering en pioniersmentaliteit. De winnaars van 2021 blinken uit in vakmanschap in uiteenlopende aspecten van vernieuwende bedrijfsvoering zoals duurzaamheid, zeer goed dierenwelzijn of een hoge mate van efficiëntie. Door de verhalen en werkwijzen van deze succesvolle ondernemers zo breed mogelijk te delen, hopen ForFarmers en Reudink ook andere boeren te inspireren.

Winnaars Agroscoopbokaal 2021

Compilatie winnaars Agroscoopbokaal 2021

Meer weten over de winnaars? We hebben van iedere winnaar een bedrijfsfilm gemaakt. Via onderstaande links kom je bij de juiste informatie op onze website.