Waar ben je naar op zoek?

Is uw bedrijf geschikt voor het Beter Leven 1 Ster keurmerk?

Sector Nieuws Sector Nieuws9-4-2021

Diverse supermarktketens stappen in 2023 over op de verkoop van kip met minimaal één ster van het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. De supermarktketens geven aan voorloper te willen blijven op het gebied van dierenwelzijn en grijpen de voorsprong aan om in 2023 volledig over te stappen op kipproducten met het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming.

Maar wat betekent deze aankondiging  voor uw bedrijf? Levert u nu reguliere vleeskuikens? Of onder de voorwaarden van Goed Nest Kip of nieuwe Standaard Kip? En overweegt u om uw stallen te laten voldoen aan de eisen voor Beter Leven 1 Ster?

Informatie over uw mogelijkheden

ForFarmers De Hoop werkt samen met meerdere slachterijen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden te leveren binnen het Beter Leven 1 Ster keurmerk en andere concepten voor reguliere en traag groeiende kuikens en rekenen u graag voor wat het in uw specifieke situatie kan opleveren.

Wilt u meer halen uit uw huidige bedrijfsvoering of informatie over voorspelbare resultaten, of een vrijblijvend advies of gesprek? 

  • FarmConsult: 0573 28 89 89, www.farmconsult.nl
  • Robin Kemper 06 5376 9280, Tom van Rooij 06 3091 0441 of vraag uw specialist.