Waar ben je naar op zoek?

Even voorstellen: Wim Smits

“Mijn naam is Wim Smits, 61 jaar en ik woon samen met mijn vrouw Francé in Deurne (Noord-Brabant). Samen hebben wij drie volwassen kinderen die allemaal het huis uit zijn. Voorheen hadden we een pluimveebedrijf met vleeskalkoenen en leghennen waar we ruim 35 jaar hebben gewoond. De interesse van onze kinderen lag elders en dit heeft ons 7 jaar geleden doen besluiten de pluimveetak te verkopen.”

Waarom specialist legpluimvee?

“Nadat ik was benaderd door ForFarmers heb ik besloten als accountmanager Zuid-Nederland te gaan werken. Het meeste werkplezier heb ik als pluimveehouders het door hun gewenste (technische) resultaat behalen. Én als we na onderling overleg een mooie deal kunnen sluiten die zowel voor de pluimveehouder als ForFarmers interessant is. Waar het uiteindelijk om draait is dat we er samen voor gaan.”

Afbeelding: Wim Smits

 

"Mijn Hart voor Pluimvee klopt sneller als...

...wij langdurige relaties aan kunnen gaan met onze pluimveehouders want ik ben echt een relatiemens." 

Passie voor de agrarische sector

“Het werken en ondernemen in de agrarische sector is altijd in mijn bloed gebleven met ‘een grote passie voor Pluimvee’ en dat zal waarschijnlijk wel zo blijven.”

Proud to be ForFarmers

“ForFarmers heeft de kennis en de middelen om als voerleverancier voorop te lopen en te innoveren in alle diersoorten én beschikt over de juiste mensen om deze voorsprong vast te houden.”