Waar ben je naar op zoek?

ForFarmers en Reudink huldigen winnaars Agroscoopbokaal 2021

Ieder jaar reiken ForFarmers en dochterbedrijf Reudink (biologisch) de Agroscoopbokaal uit aan klanten die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd. De acht winnaars in verschillende sectoren worden in de maand mei bekendgemaakt en op hun eigen bedrijf gehuldigd.

ForFarmers en Reudink organiseren sinds 2015 jaarlijks de uitreiking van de Agroscoopbokalen om stil te staan bij de uitmuntende prestaties die de agrarisch ondernemers leveren en het vakmanschap en ondernemerschap dat daarvoor nodig is. ‘For the Future of Farming’ is het centrale thema. De basis voor de verkiezing zijn de technische resultaten uit Agroscoop, het digitale monitoringsprogramma van ForFarmers. Maar daarnaast wordt ook gekeken naar vooruitstrevende bedrijfsvoering en pioniersmentaliteit binnen de agrarische sector.

De winnaars van 2021 blinken uit in vakmanschap, uiteenlopend van vernieuwende bedrijfsvoering, duurzaamheid, zeer goed dierenwelzijn of een hoge mate van efficiëntie. Door de verhalen en werkwijzen van deze succesvolle ondernemers zo breed mogelijk te delen, willen ForFarmers en Reudink ook andere boeren inspireren.

Iedere winnaar gehuldigd op eigen bedrijf

De Agroscoopbokaal 2021 kent acht winnaars binnen diverse categorieën: biologisch (Reudink), melkvee, vleesvee, geiten, varkens, legpluimvee, vleespluimvee en loonwerk. In de maand mei worden alle winnaars gehuldigd tijdens een coronaproof uitreiking op het eigen bedrijf en bekendgemaakt via de diverse mediakanalen van ForFarmers.