Waar ben je naar op zoek?

Goed voeren in de cruciale periode

Je wilt natuurlijk alles uit je hen halen. De fase van 20 tot 25 weken is de meest kritische en tegelijk een zeer uitdagende periode om de hen goed te voeren. Dit komt enerzijds doordat het koppel niet tegelijk in productie komt, waardoor de nutriëntbehoefte binnen het koppel verschillend is. Anderzijds is de hen nog volop in ontwikkeling, waarbij een optimale darm- en levergezondheid van groot belang is.  

Het is daarom de uitdaging om iedere hen te voeren met datgeen wat zij in de aanloop naar de legpiek nodig heeft. Om hierbij de hen nog beter naar behoefte te voeren en de resultaten verder te verbeteren, werkt ForFarmers momenteel aan de ontwikkeling van een legvoer dat specifiek bedoeld is voor deze periode tussen de 20 en 25 weken.

Afbeelding: Ei met voer

Praktijkbedrijven

ForFarmers zet dit voer reeds in bij een vijftal praktijkbedrijven. Waarvan we nu al kunnen stellen dat de eerste resultaten veelbelovend zijn! De komende weken besteden we aan de afronding van de proeven en worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Hierna kunnen alle klanten van ForFarmers hiervan profiteren. Houd voor meer informatie onze website en socials in de gaten of vraag natuurlijk uw adviseur.

Help jij ons aan een passende naam?

En dan nog iets… we zijn nog op zoek naar een passende naam voor deze nieuwe innovatie! Heb je een goede suggestie, laat dat dan weten via één van onze pluimveespecialisten. We verloten één ton gratis van dit nieuwe voer.