Waar ben je naar op zoek?

Kansen voor opfokkers en vermeerderaars

Sector Nieuws Sector Nieuws30-8-2021
logo Hart voor Pluimvee

Zoekt u een nieuwe uitdaging met een solide toekomstperspectief? Dan is dit iets voor u! Wij zoeken opfokbedrijven voor de opfok van vleeskuikenouderdieren en vermeerderaars voor de productie van traaggroeiende vleeskuikens.

De vleeskuikensector is volop in beweging. De Nederlandse vleeskuikenhouderij is internationaal koploper in de transitie naar duurzame productie waarin veel aandacht is voor dierenwelzijn en diergezondheid. Wij zien hier mooie kansen voor vleespluimveehouders die snel kunnen schakelen en willen inspelen op kansen en mogelijkheden die zich nu voordoen.

Wij zijn daarom op zoek naar:

Opfokbedrijven voor de opfok van vleeskuikenouderdieren

Afbeelding: logo PoultryPlus_2100x1024

PoultryPlus, dochteronderneming van ForFarmers De Hoop, is marktleider in de opfok van vleeskuikenouderdieren. Wij bieden aantrekkelijke contracten met een korte leegstand en dus een optimale stalbezetting. Door de unieke combinatie van verhit voer, professionele veterinaire ondersteuning en deskundige begeleiding van onze opfokspecialisten fokken wij samen met u kwalitatief hoogwaardige vleeskuikenouderdieren op.

Afbeelding: adv_kuikens_side
De optelsom voor u:
+ Optimale stalbezetting
+ Verhit voer
+ Professionele veterinaire ondersteuning
+ Deskundige begeleiding
= Kwalitatief hoogwaardig product

 

Vermeerderingsbedrijven voor de productie van traaggroeiende vleeskuikens

Afbeelding: logo FF-deHoop_2901_v01

De Nederlandse supermarkten schakelen massaal over naar de Beter-Levenstandaard van de Dierenbescherming. De toenemende vraag naar traaggroeiende vleeskuikens biedt kansen voor vermeerderaars die willen produceren voor de Nederlandse markt. Het biedt een sterke basis met een stabiel saldo, optimale stalbezetting en een voorspelbaar resultaat. ForFarmers De Hoop heeft al sinds 2015 ervaring met het traaggroeiend ras en begeleidt u graag bij de overstap.

Afbeelding: adv_ouderdieren_side
De voordelen voor u:
+ Productie voor binnenlandse markt
+ Stabiel saldo
+ Stabiele planning
+ Deskundige begeleiding
= Voorspelbaar resultaat

 

Kiest u voor werkgemak en werkplezier?

Zoekt u een nieuwe uitdaging met een solide toekomstperspectief? Gaat u voor werkgemak en werkplezier? En wilt u daarbij verzekerd zijn van professionele begeleiding voor een optimaal rendement? Vraag uw specialist om meer informatie over een eventuele omschakeling of neem contact op met Patrick van Trijp van PoultryPlus (tel. 0613 596 141) of Ab van der Leest van ForFarmers De Hoop (tel. 0613 930 736) om de mogelijkheden te bespreken.
 

Telefoonnummers voor contact