Waar ben je naar op zoek?

Thema-avond voeding leg met ForFarmers als themapartner

Sector Nieuws Sector Nieuws10-10-2019
Afbeelding: IMG_9549

Op woensdag 23 oktober is ForFarmers partner op thema-avond Voeding. Deze avond wordt speciaal voor legpluimveehouders georganiseerd door Pluimveeweb.

De thema-avond Voeding begint om 19:30 uur met een presentatie over drinkwater door drinkwaterspecialist Joost Straathof. Hij vertelt aan de hand van praktijkvoorbeelden over veelgemaakte fouten en verbetermogelijkheden in opfok- en leghennenstallen. Straathof wordt gevolgd door legpluimveehouder Bertus Verbeek. Verbeek geeft zijn visie hoe je het best kunt ventileren in één ster Beter Leven en uitloop stallen. Ook gaat hij in op de voedingsbehoefte van hennen die over uitloop beschikken en of deze verschilt van scharrelhennen.

Thema-caroussel met ForFarmers

Om 21 uur start de thema-caroussel. Specialisten legpluimvee Mathij van Hoof en Harrie Rouschop zijn namens ForFarmers aanwezig om het onderwerp 'Split Feeding' met u te bespreken. Met het Split Feeding concept voert u exact naar de behoefte van uw hennen en heeft u een hoger rendement. 

We hopen u op woensdag 23 oktober te zien. Deelname is gratis voor pluimveehouders, aanmelden is verplicht. Meer informatie en aanmelden voor de thema-avond voeding vlees is mogelijk via deze link.

De thema-avond vindt plaats op de volgende locatie:

Citaverde College
Spoorweg 8
5963 NJ Horst (Limburg)