Waar ben je naar op zoek?

Thema-avond 'Voeding' voor vleespluimveehouders

Wist u dat... Wist u dat...4-9-2018
Afbeelding: Klimaatspecialist

Hoe belangrijk zijn de schakelmomenten in het vleeskuikenvoer? Hoe zijn de technische resultaten verder te verbeteren? En welke invloed heeft de drinkwaterkwaliteit op uw vleeskuikens? Deze en meer vragen komen aan de orde op de thema-avond Voeding van Pluimveeweb, waaraan ForFarmers als thema-partner deelneemt.

ForFarmers thema-partner

Op woensdagavond 12 september wordt de thema-avond 'Voeding' voor vleeskuikenhouders georganiseerd door Pluimveeweb. ForFarmers heeft zich als thema-partner aan deze avond verbonden. In de stellingencarroussel zal het belang van slimme schakelmomenten in pluimveevoeding aan de orde komen. Goed gekozen schakelmomenten zijn namelijk bepalend voor uw eindresultaat en de gezondheid van uw dieren. Technisch specialist Ruud van Wee, van ForFarmers, kent het vleespluimveevak als geen ander. Samen met hem en uw collega pluimveehouders gaat u het gesprek aan over schakelmomenten in vleespluimveevoer.

Gastspreker Bart Janssen

Verder zal vleeskuikenhouder Bart Janssen als gastspreker optreden op deze thema-avond. Bart houdt 360.000 reguliere vleeskuikens in tien stallen op twee locaties en gaat er drie nieuwe stallen bij bouwen. Hij verbeterde zijn technische resulaten aanzienlijk door deel te nemen aan de zogeheten Finse 3-hoek. Hij vertelt tijdens de thema-avond uitgebreid over zijn ervaringen.

Verder is deze avond ook aanwezig: Joost Straathof. Hij geeft een presentatie over drinkwaterkwaliteit bij vleeskuikens.

Aanmelden

We hopen u op woensdag 12 september te zien. Deelname is gratis voor pluimveehouders, aanmelden is verplicht en kan via deze link.