Waar ben je naar op zoek?

Welke onderwerpen komen dit najaar in uw studieclub aan bod?

Seizoensnieuws Seizoensnieuws24-8-2018

Als de oogst van het land is en de schemering steeds vroeger invalt, pakken veel studieclubs de draad weer op. Kunt u wel wat inspiratie gebruiken om de jaaragenda te vullen met boeiende onderwerpen? Dan biedt het aanbod van ForFarmers mogelijk uitkomst.

Inhoud en vorm

Naast onderwerpsuggesties denken we graag mee over een creatieve, verrassende invulling van de bijeenkomst. Bijvoorbeeld een workshop op (boeren)locatie of aan een bezoek van één van onze vestigingen, toeleveranciers of brede netwerk. Ook de vorm kan verschillen van een lezing tot workshop, praktijkervaring of excursie. Onderstaande flyers geven een indruk van de brede diversiteit aan onderwerpen die we bij de kop kunnen pakken. Maar schroomt u vooral niet om uw ideeën met ons te bespreken, zodat we voor uw studieclub een geslaagde bijeenkomst op maat kunnen maken.

Direct aan de slag?

Weet u al wat u wilt of wilt u eerst even overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met uw ForFarmers-specialist, uw dealer of één van onze collega’s van de klantenservice.