Cookies Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacy- en cookieverklaring.
Waar ben je naar op zoek?

Pluimveesymposium 'gezond en veilig produceren'

In de pluimveesector hebben we dagelijks te maken met de uitdagende en boeiende taak om gezond en veilig vlees en eieren te produceren. Dit lijkt misschien een eenvoudige opgave. Maar wat betekent ‘gezond en veilig’ voor de verschillende schakels in de keten nou precies?
Tijdens het symposium ‘Gezond en veilig produceren’ op maandag 28 mei a.s. staat deze vraag centraal.

Wij ontvangen u graag vanaf 13.30 uur bij Fooddock, Zuiderzeestraat 2 te Deventer.

Programma:

13.30 uur  Inloop
14.00 uur  Welkom door dagvoorzitster Yvon Jaspers
14.15 uur  Fooddock, historie van de voormalige op- en overslaglocatie, door Frank Hulscher
14.45 uur  "Wat doet ForFarmers om gezond vlees en eieren bij de consument op tafel te krijgen?" door Wilco Enberts, directeur formulatie, kwaliteit en laboratorium bij ForFarmers
15.15 uur  Pauze
15.45 uur  "Wat betekent gezond en veilig produceren in vlees en eier keten voor Johma?" door Remco Rijsenbrij, directeur operations bij Johma 
16.15 uur  "Is er een gezonde toekomst voor pluimvee in Nederland?" door Peter van Horne, pluimvee econoom aan de WUR
17.00 uur  Afsluitende barbecue onder het genot van een drankje

Gezien de verwachte belangstelling, verzoeken we u vriendelijk maximaal twee personen per bedrijf in te schrijven.

Locatie Fooddock Deventer

Direct aanmelden:

Graag meld ik mij (ons) aan voor het pluimveesymposium:
Gegevens tweede persoon:
Wanneer u een bevestiging wilt ontvangen, vul dan ook uw e-mailadres in