Waar ben je naar op zoek?

Agroscoop Insight: uw pluimvee spreekt!

Om een gezond bedrijf te runnen kiest de moderne pluimveehouder voor automatisering en schaalvergroting. Het is echter niet mogelijk om 24 uur per dag en zeven dagen per week in de stal aanwezig te zijn. Om toch voortdurend zicht te houden op wat er in de stal gebeurt is er nu het intelligente softwaresysteem Agroscoop Insight.

Agroscoop Insight verzamelt en analyseert automatisch gegevens van de stalcomputers en de softeware op uw bedrijf. Deze gegevens zijn direct voor u en uw voeradviseur te zien via computer, tablet of smartphone. Afwijkingen in bijvoorbeeld voer- en wateropname of het stalklimaat zijn direct zichtbaar in het systeem. Hierdoor kunt u direct handelen en uw voeradviseur kan u, zelfs op afstand, van passend advies voorzien. Met Agroscoop Insight krijgt u dus proactieve begeleiding van uw voeradviseur, afgestemd op de actuele situatie in de stal.

Naast continu zicht op het huidige koppel, beschikt Agroscoop Insight ook over data van eerdere koppels. U kunt de prestaties van het zittende koppel dus vergelijken met eerdere koppels.

Afbeelding: AgroscoopInsight iconen (5)

De voordelen van Agroscoop Insight

  • U en uw voeradviseur hebben continu zicht op uw dieren en hun prestaties
  • Er kan direct bijgestuurd worden bij afwijkingen
  • U ontvangt proactief en passend advies, indien nodig zelfs op afstand
  • U kunt de prestaties van uw koppels vergelijken
  • U kunt prestaties van uw koppels vergelijken met collega-pluimveehouders