Waar ben je naar op zoek?

Apollo: goed voer voor fitte kuikens

U streeft voortdurend naar de beste resultaten voor uw kuikens en uw bedrijf. Gezonde en efficiënte groei is de basis voor een goed rendement en een goede afzet nu en in de toekomst. Het Apollo voerprogramma voor reguliere vleeskuikens richt zich op kuikens met een gezonde maag- en darmflora, lage uitval, sterk beenwerk en gezonde voetzolen die bijdragen aan de beste bedrijfsresultaten.

De samenstelling van het voer is volledig afgestemd op de behoeftes van het vleeskuiken in elke levensfase. Alleen fitte kuikens leveren topprestaties!

Pre-start

Een goede start is de basis voor een gezond kuiken. Die geeft u met ons Pre-Start voer. Deze ontwikkelden we speciaal voor de eerste 100 levensuren van het kuiken, waarin zij nog erg kwetsbaar zijn. Uw kuikens krijgen hiermee de perfecte start met alles wat ze nodig hebben in die eerste dagen.

Slimme schakelmomenten afgestemd op de nutritionele behoefte

We hebben de schakelmomenten in het Apollo voerprogramma volledig afgestemd op de nutritionele behoefte van de kuikens en de gezondheidsissues die spelen in de vleeskuikenhouderij. We schakelen daarom op momenten dat de kans op coccidiose het kleinst is. Met deze slimme schakelmomenten minimaliseren we de stressmomenten van de kuikens en dat draagt bij aan een goede vertering en optimale gezondheid.

Afbeelding: Apollo FFDH schakelmomenten

Gezonde werk- en leefomgeving en werkgemak

Fitte kuikens hebben een goede vertering en dat zorgt voor droog strooisel. De voetzolen van de vleeskuikens blijven hierdoor ook gezond.

Wat het werkgemak verhoogt, zijn de op uw bedrijfsstrategie afgestemde, praktische adviezen van de ForFarmers pluimveeadviseurs. Dankzij ons monitoringssysteem Agroscoop kunt u sturen op optimale bedrijfsresultaten. In dit systeem ziet u uw eigen resultaten en deze kunt u vergelijken met uw collega’s.  

Kortom, met Apollo creëert u een gezonde werk- en leefomgeving voor u én uw kuikens.

Afbeelding: FTFOF_Poultry_Farmer Advisor_web