Waar ben je naar op zoek?

Apollo: fitte kuikens met de beste resultaten

Je streeft voortdurend naar de beste resultaten voor jouw kuikens en bedrijf. Een gezonde en efficiënte groei is de basis voor een goed rendement. Ook is het bepalend voor een goede afzet, nu en in de toekomst. Het Apollo voerprogramma voor reguliere vleeskuikens richt zich op kuikens met een gezonde maag- en darmflora. Dit is de basis voor een lage uitval, een sterk beenwerk en gezonde voetzolen die bijdragen aan de beste bedrijfsresultaten.

De samenstelling van het voer is volledig afgestemd op de behoeften van het vleeskuiken in elke levensfase. Alleen fitte kuikens leveren topprestaties!

Topprestaties voor elke bedrijfsstrategie

Ieder bedrijf heeft eigen wensen en doelen. Daarom heeft Apollo vier verschillende voerreeksen: Prima, FeetFit, Plus en Top. Er is dus altijd een reeks die perfect past bij uw bedrijfsstrategie.

Wat elke Apollo-reeks in elk geval kenmerkt: fitte kuikens met de beste resultaten!

  • hoog eindgewicht
  • lage voederconversie
  • lage uitval

Pre-start voor de eerste 100 uur

Een goede start is de basis voor een gezond kuiken. Met ons Pre-start voer, ontwikkelt voor de eerste 100 levensuren van het kuiken, geef je de beste start. In deze eerste fase zijn de kuikens nog erg kwetsbaar. Ook is de voedingsbehoefte anders dan in de weken die hierop volgen. Met Pre-start krijgen jouw kuikens de perfecte start met alles wat ze nodig hebben in die eerste dagen.

Schakelmomenten afgestemd op de nutritionele behoefte

We hebben de schakelmomenten in het Apollo voerprogramma afgestemd op de nutritionele behoefte van de kuikens en de gezondheidsissues die spelen in de vleeskuikenhouderij. We schakelen daarom op momenten dat de kans op coccidiose het kleinst is. Met deze schakelmomenten minimaliseren we de stressmomenten van de kuikens en dat draagt bij aan een goede vertering en optimale gezondheid.

Gezonde werk- en leefomgeving

Fitte kuikens hebben een goede vertering en dat zorgt voor droog strooisel. De voetzolen van de vleeskuikens blijven hierdoor ook gezond.

Wat het werkgemak verhoogt, zijn de praktische adviezen van de ForFarmers pluimveeadviseurs, afgestemd op uw bedrijfsstrategie. Dankzij ons monitoringssysteem kun je sturen op optimale bedrijfsresultaten. Daabij heb je de mogelijkheid deze te vergelijken met de resultaten van collega’s.  

Kortom, met Apollo creëer je een gezonde werk- en leefomgeving voor jou en je kuikens.

Afbeelding: FTFOF_Poultry_Farmer Advisor_web