Waar ben je naar op zoek?

Apollo WelFair: voor langzaam groeiende kuikens

Speciaal voor langzaam groeiende kuikens heeft ForFarmers de Apollo WelFair voerreeks ontwikkeld. Met deze reeks en de bijbehorende adviezen levert u gezonde uniforme kuikens op de gewenste gewichten af. Dit leidt tot meer werkplezier en welzijn. Goed voor u en goed voor uw kuikens!

Afbeelding: ForzaWelFair

Goed ontwikkelde spiermaag

Voor langzaam groeiende kuikens is een goede structuur van het voer essentieel. Daarom bevatten de WelFair voeders specifieke vezels die voor een goede werking van de spiermaag zorgen. Een gezonde, goed ontwikkelde spiermaag is immers belangrijk voor een goede darmgezondheid. Dat draagt op zijn beurt weer bij aan een stabiele vertering en droog strooisel in de stal.

Positieve beïnvloeding darmflora

De Apollo WelFair voeders bevatten daarnaast ook middenlangketenige vetzuren. Die zorgen voor een positieve beïnvloeding van de darmflora. Pre-biotica leveren een bijdrage aan meer melkzuurbacteriën in de darmflora. Door de darmflora op deze manier positief te ‘voeden’, bewerkstelligen we een goede vertering. WelFair voeders hebben bovendien een verlaagd en uitgebalanceerd aminozurenpatroon. Dit zorgt voor goede resultaten, goede strooiselkwaliteit en kuikens met een uniform juist eindgewicht.

Vakmanschap

Goed voer alleen is niet voldoende. Ook de omstandigheden in de stal beïnvloeden het resultaat. Dat vraagt om vakmanschap. U kunt daarbij rekenen op de ondersteuning van ForFarmers in de vorm van diverse hulpmiddelen en de expertise van de accountmanagers en specialisten.