Waar ben je naar op zoek?

WelFair: voor langzaam groeiende kuikens

Speciaal voor langzaam groeiende conceptkuikens heeft ForFarmers De Hoop de WelFair voerreeksen ontwikkeld. Passend bij het concept van uw keuze hebben wij een voerreeks beschikbaar waarmee u gezonde uniforme kuikens op de gewenste gewichten aflevert. Dit leidt tot meer werkplezier en welzijn. Goed voor u en goed voor uw kuikens!

Goede darmgezondheid

Voor langzaam groeiende kuikens is de structuur van het voer essentieel. Een goede structuur van het voer zorgt voor een goede werking van de spiermaag en daarmee voor een goede darmgezondheid. De specifieke vezels in alle Welfair voeders dragen hieraan bij. Met als gevolg een stabiele vertering en droog strooisel in de stal.

Positieve beïnvloeding darmflora

WelFair voeders bevatten daarnaast extra zekerheden die zorgen voor een positieve beïnvloeding van de darmflora, waaronder pre-biotica en een zeer uitgebalanceerd aminozuren- en nutrientenpatroon. Door de darmflora op deze manier positief te ‘voeden’, bewerkstelligen we een goede vertering. Dit zorgt voor goede resultaten, een goede strooiselkwaliteit en kuikens met een uniform juist eindgewicht.

Vakmanschap

Goed voer alleen is niet voldoende. Ook de omstandigheden in de stal beïnvloeden het resultaat. Dat vraagt om vakmanschap. U kunt daarbij rekenen op de ondersteuning van ForFarmers De Hoop in de vorm van diverse hulpmiddelen en de uitgebreide expertise van onze specialisten en accountmanagers.

Voor elk marktconcept

ForFarmers De Hoop is erkend voerleverancier voor meerdere marktconcepten. Of u nu kies voor Gildehoen, Beter Leven, Pluimgarant of Goed Nest Kip, ForFarmers De Hoop biedt u het voer dat het beste past bij uw keuze en uw bedrijf.

Afbeelding: ForzaWelFair