Waar ben je naar op zoek?

Gildehoen

Dierwelzijn staat bij het Gildehoen-concept voorop. De dieren worden zo natuurlijk mogelijk gehouden en krijgen voldoende afleidingsmateriaal in de vorm van stobalen en gestrooide tarwekorrels om lekker te kunnen scharrelen.

Het natuurlijke daglicht in de stal zorgt voor en een normaal dag- en nachtritme. De kuikens hebben meer ruimte tot hun beschikking. Er worden maximaal 13,5 kippen per vierkante meter opgezet. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat de vleeskuikens op een gemakkellijk kunnen groeien. Wat we ook terugzien in een extreem laag antibioticagebruik binnen dit concept.

Dit leidt tot meer werkplezier en welzijn. Goed voor u en voor uw kuikens!

 

Welfair Gildehoen voeders

Gildehoen-kuikens groeien langzamer. De gezondheid van de dieren is daarom nog belangrijker. Hiervoor heeft ForFarmers de speciale Welfair Gildehoen voeders ontwikkeld. De structuur van het voer is esentieel voor een goede maag- en darmgezondheid. De Welfair Gildehoen voeders bevatten specifieke vezels die voor een positieve werking van de spiermaag zorgen. Een gezonde, goed ontwikkelde spiermaag is immers belangrijk voor een goede darmgezondheid. Dat draagt op zijn beurt weer bij aan een stabiele vertering.

De Welfair Gildehoen voeders bevatten daarnaast ook middellangketenige vetzuren en prebiotica.  Door de darmflora op deze manier positief te ‘voeden’, zorgen we voor een goede darmflora met meer melkzuurbacteriën en bewerkstelligen we een goede vertering. Welfair Gildehoen voeders hebben bovendien een verlaagd en uitgebalanceerd aminozurenpatroon. Dit zorgt voor goede resultaten, een goede en droge strooiselkwaliteit en kuikens met een uniform juist eindgewicht.

Afbeelding: IMG_9180

ForFarmers - Esbro

Sinds 2011 brengen ForFarmers en slachterij Esbro gezamenlijk het kipconcept Gildehoen op de markt. Het Gildehoen-concept heeft zich in de tussenliggende tijd bewezen met goede resultaten en een stabiele prijs.

Gildehoen ligt bij Keurslagers in de winkel, een variant ligt bij de retail in de schappen.