Waar ben je naar op zoek?

Proud to be a Farmer

Afbeelding: PTBAF DIAP

Belangrijke mededelingen:

  • De actie is beëindigd. Heb je je aanvraag gedaan op uiterlijk  17 juli 2022, dan wordt deze nog verzonden. Dat kan even duren, want:
  • Door de ontzettend vele aanvragen, zijn we door de voorraad heen. Deze wordt zo snel mogelijk aangevuld, maar dit betekent dat we niet iedereen deze week van een vlag kunnen voorzien. We hopen dat we de meeste vlaggen eind juli hebben verstuurd.
  • Je krijgt alléén een vlag toegstuurd als je een geldig klantnummer hebt ingevuld. 
     

ForFarmers is trots op de boeren van Nederland en op onze mooie sector. Met het Proud to be a Farmer-logo kan iedere klant deze trots uiten en op een positieve manier aandacht vragen voor onze sector. Het logo en de posters zijn hier te downloaden:

Logo

A4 poster

A3 poster

Daarnaast kun je gratis onderstaande materialen aanvragen. Hierbij geldt: 1 vlag per aanvraag, 1 setje stickers van 10 stuks en 1 setje plaktattoos van 10 stuks. Is er meer nodig, vul dit dan in bij het ‘overige info’ veld. Wij doen ons best de aanvraag zo snel mogelijk te beantwoorden. De materialen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt en alleen voor klanten (met een geldig klantnummer).