Waar ben je naar op zoek?

Wat verdient ú door minder ruwvoer te verliezen?

Tussen het inkuilen van ruwvoer en het moment van voeren gaat in de praktijk al gauw 15 op de 100 ton drogestof verloren. Er is veel te verdienen als u die verliezen weet terug te dringen. Met de kuilverbeteraar SiloSolve FC vermindert u het verlies aan drogestof al snel met 40 tot 60%. Tevens voorkomt u verlies van voederwaarde en smaak.

Minder ruwvoerverlies en behoud van voederwaarde en smaakt betekent meer melkproductie uit ruwvoer. Met SiloSolve FC stuurt u dus direct op een hogere voerwinst. Wat kunt u verdienen door minder ruwvoer en voederwaarde te verliezen? Bereken het hieronder snel en gemakkelijk met de Kuilculator.

Meteen meer weten over SiloSolve FC en ervaringen van gebruikers? Klik dan hier.

Kuilculator

Uw gegevens

Uw bedrijf

Berekening wordt gemaakt nadat u uw aantal hectares, uw aantal koeien en hun melkproductie hebt ingevuld. overige waardes kunt u desgewenst aanpassen, behalve de waardes in de groene velden.
Gras
Mais
Gras
Mais
Gras%
Mais%
Gras
0
Mais
0
Gras
Mais
Conserveringsverliezen (%)
%
7
%
6
Gras%
Mais%
%

Voordelen SiloSolve FC

  • Minder ruwvoerverlies
  • Betere ruwvoerkwaliteit
  • Meer melk uit eigen ruwvoer
  • En dus: besparing op voerkosten en een hogere voerwinst!

Meer weten?

Met SiloSolve FC investeert u rechtstreeks in maximaal behoud van voer en voederwaarde, extra voerwinst. Minder broei en minder onbruikbare voerresten levert u bovendien meer werkplezier op!. SiloSolve FC is geschikt voor gras en mais en toepasbaar in elke kuil vanaf 25 tot 55% drogestof. U hebt dus genoeg aan één product!

Bestel SiloSolve FC voordat het inkuilen begint!

Neem contact op met uw accountmanager, specialist of met onze klantenservice 
herkauwers@forfarmers.eu • T +31 (0) 88 024 8010