Waar ben je naar op zoek?

Jongveespecialisten van kalf tot vaars

Door de huidige wet- en regelgeving en het streven naar een duurzamere veestapel met een hogere levensproductie, houden veehouders minder kalveren aan. Focus op jongveemanagement resulteert in een goed ontwikkelde en gezonde nieuwe generatie melkkoeien. Dat is voor de toekomst van elk melkveebedrijf van levensbelang.

“Daarom hebben we al sinds 2013 100% jongveespecialisten”, vertelt Raymond Horstink, verkoopleider jongvee. Het jongveeteam bestaat uit specialisten die zich alléén bezighouden met alles wat jongvee betreft en zodoende zeer kundig en gespecialiseerd zijn. Zo staan zij met raad en daad klaar voor melkveehouder én collega-melkveespecialist.

Jongveeteam 2021
V.l.n.r. Manon Tankink, Linda Kopzinski, Monique van Middelaar, Fredrieke Koop-Rood, Albert Hilbrands en Janne van de Ven

Wilt u in contact komen met een jongveespecialist?

Laat u gegevens achter, dan nemen onze jongveespecialisten contact met u op!
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens

Meer kennis over jongveeopfok voor melkveehouder en collega

Het team staat voor u klaar met advies op maat. Ze worden niet alleen ingeschakeld om eventuele problemen op te lossen, maar kijken ook naar manieren om uw jongveeopfok te verbeteren, zodat u daadwerkelijk met minderen kalveren toekunt. Zo realiseert u een duurzamere veestapel met lagere opfokkosten.

Daarnaast staat het jongveeteam  niet alleen klaar voor de melkveehouders, ook voor de melkveespecialisten. Zo zorgt iedere jongveespecialist binnen zijn verkoopteam dat de kennis up to date is en blijft door de melkveespecialisten regelmatig bij te scholen. Daarnaast is hij/zij ook sparringpartner in het oplossen van (regionale) problemen. Het is een continue wisselwerking van ideeën en signalen, waarbij de melkveespecialist en jongveespecialist elkaar scherp houden. 

Welke jongveespecialist is werkzaam in uw regio?

Afbeelding: jongveeteam kaart