Waar ben je naar op zoek?

Voorverkoop hittestressproducten: 10% korting

Afbeelding: 2022 hittestress web

Al vroeg in het voorjaar kunnen dieren last krijgen van hittestress. Bestel uw hittestressproducten daarom op tijd. Dat geeft een gerust gevoel en levert bovendien een aantrekkelijk korting op. Vroeg leveren heeft voor ons namelijk logistieke voordelen en daar belonen wij je graag voor. Bij bestelling vóór 31 mei ontvangt je op onderstaande producten een volle pallet korting van 10%.

Bestel vóór 31 mei en ontvang 10% korting op deze producten:

Afbeelding: Hittestress actie herkauwers 2022

Bestellen

Profiteer van deze aantrekkelijke kortingen en bestel uw hittestressproducten vóór 31 mei. Neem voor meer informatie contact op met uw specialist, klantenservice Herkauwers via +31 (0) 88 024 8010 of herkauwers@forfarmers.eu of je regionale ForFarmers-dealer. 

Voorkom pensverzuring met Univit Buffer en RumiBuffer

Hittestress verhoogt de kans op pensverzuring. Tijdens hittestress staan koeien te hijgen en te pompen om af te koelen, met als gevolg dat bicarbonaat verloren gaat. Minder bicarbonaat betekend een verlaagde buffercapaciteit en een verhoogde kans op pensverzuring. Pensverzuring gaat vaak gepaard met dunne en slecht verteerde mest en een wisselende melkproductie. Het zorgt voor een verminderde weerstand wat kan leiden tot problemen met uiergezondheid, vruchtbaarheid en klauwgezondheid. ForFarmers heeft een speciaal buffercomplex ontwikkeld dat langdurig bescherming biedt tegen pensverzuring. Het sluit beter aan bij de zuurbelasting in de pens dan standaardbuffers zoals natriumbicarbonaat. Dit unieke buffercomplex zit verwerkt in de producten Univit Buffer en RumiBuffer. Meer weten? Lees hier meer>