Waar ben je naar op zoek?

ForFarmers dé specialist in VLOG-voer

Bent u van plan VLOG-gecertificeerde melk te gaan produceren? Dan is ForFarmers dé juiste voerleverancier voor u. Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring en begeleiden u graag bij de omschakeling naar het produceren van VLOG-melk. Met ons brede assortiment VLOG-voeders kunt u probleemloos omschakelen en uw voerwinst vergroten.

Groeiende vraag naar VLOG-melk

Afbeelding: vlog merk

Vanuit de Nederlandse zuivelindustrie wordt steeds meer ingespeeld op de toenemende vraag naar VLOG-gecertificeerde zuivelproducten voor met name de Duitse markt. Zuivelleveranciers bieden Nederlandse melkveehouders de kans om melk te produceren volgens de VLOG-standaard zodat er aan deze groeiende marktvraag kan worden voldaan. Veehouders ontvangen hiervoor een meerprijs. Een mooie kans om uw voerwinst te verhogen.

Probleemloos overstappen

ForFarmers heeft reeds jarenlang ervaring met de productie en toepassing van VLOG-voeders voor de Duitse markt. Hierdoor hebben onze ervaren specialisten alle kennis in huis om u te begeleiden met de omschakeling. Melkveehouder Tjitte Huitema uit Oudehaske schakelde in 2017 onder begeleiding van ForFarmers over op VLOG-voer en heeft positieve ervaringen: “Ik was bang dat de omschakeling een negatief effect zou hebben op mijn technische en financiële resultaten, maar het tegendeel was waar” vertelt Huitema. “Sinds de omschakeling behalen we met gezonde koeien een extra voerwinst van ongeveer €5.000,- per jaar.”

Afbeelding: tjitte huitema
Melkveehouder Tjitte Huitema uit Oudehaske (FR) heeft 180 melkkoeien en is probleemloos overgestapt op VLOG-voer.

Breed assortiment VLOG en VLOG-EU

Naast VLOG produceert ForFarmers ook VLOG-EU-voeders, met grondstoffen afkomstig uit de Europa. Deze voerlijn voldoet aan het eisenpakket voor de productie van melk voor het A-ware/Albert Heijn-concept.

Het brede assortiment VLOG- en VLOG-EU-voeders is geschikt voor jongvee, melkvee en transitiekoeien. Naast mengvoeders bestaat het assortiment uit Non GMO-mineralen, melkpoeders, enkelvoudige grondstoffen en bijproducten geschikt voor de productie van VLOG-melk.

Volledig gespecialiseerde VLOG-fabriek productie en levering

Om te kunnen voorzien in de groeiende markt voor VLOG-gecertificeerde producten heeft ForFarmers één grootschalige fabriekslocatie volledig gespecialiseerd in de productie van VLOG-voeders. Hier wordt zes dagen per week alleen VLOG-gecertificeerd voer voor herkauwers  geproduceerd en geleverd.

Wilt u meer weten? 

Wilt u meer informatie over de VLOG-gecertificeerde en Non GMO-producten van ForFarmers of een advies op maat? Neem dan contact op met uw specialist of vul het informatieformulier in. 

Afbeelding: ForFarmers productiebrok melkvee 2