Waar ben je naar op zoek?

Bestel tijdig uw maiszaad voor 2023 en wees verzekerd van de beste rassen!

Sector Nieuws Sector Nieuws19-10-2022

Het maisseizoen 2023 lijkt nog ver weg maar het is dit najaar nog belangrijker om tijdig na te denken over de rassenkeuze voor komend maisseizoen. Ook maisleveranciers zijn de afgelopen zomer met extreme weersomstandigheden geconfronteerd. Daarbij heeft de zaadvermeerdering schade opgelopen waarbij de productie voor een gedeelte is weg gevallen. Om verzekerd te zijn van een topras uit het voorkeursassortiment adviseren wij daarom om uw bestelling vroegtijdig te plaatsen. 

Voorkeursassortiment

ForFarmers heeft een voorkeursassortiment maisrassen voor u geselecteerd. Het zijn toprassen uit verschillende vroegheidsklassen van de rassenlijst. In deze folder ziet u het voorkeursassortiment mais voor het komend seizoen. Helaas zijn deze rassen dus niet onbeperkt beschikbaar. 

Meer weten of direct bestellen?

Wilt u verzekerd zijn van de levering van één van deze toprassen mais? Neem dan contact op met uw specialist, accountmanager of regionale ForFarmers dealer. Zij kunnen u adviseren en uw bestelling vastleggen, zodat u ook in 2023 het beste ras kunt zaaien.

Ook kunt u contact op nemen met de klantenservice via: T: +31 (0) 88 024 8010, E: herkauwers@forfarmers.eu.