Waar ben je naar op zoek?

De bijproducten van DML herkauwers

16-6-2022

ForFarmers heeft een breed assortiment, waaronder ook de bijproducten van afdeling DML Herkauwers. Deze producten komen veelal vanuit plantaardige grondstoffen voor de productie van humane voeding. De overblijfselen hiervan noemen we bijproducten. Zo wordt bijvoobeeld het bijproduct Protiwanze uit tarwe gewonnen, perspulp uit suikerbieten, Corngold uit mais en bierbostel uit gerst.   

Afbeelding: ForFarmers DML logo

Nu actueel: Bierbostel en Corngold®

Bierbostel is een van de producten uit ons assortiment dat momenteel erg goed past in de rantsoenen met vers gras. Omdat bierbostel een hoog eiwitbestendigheid bevat geeft dit rust in het rantsoen en heeft het een goede invloed op de vertering. Daarnaast een hoogwaardige en goedkope eiwit-vervanger van het krachtvoer.

Een ander product is Corngold®. Corngold® is verse maisglutenvoer afkomstig vanuit de zetmeelwinning Tevens een eiwit- en zetmeelrijk smakelijk product voor rundvee. Een goede energieaanvulling naast de weidegang.

Om deze producten op te slaan, is inkuilen noodzakelijk. Dit kunt u zelfs doen aan een zij-wand van de maissilo. Is daar ook geen plek? Dan kunt u het laten bezorgen in een slurf. Hiervoor is een harde ondergrond nodig en ruimte voor de vrachtwagen.   

Meer weten?

Bent u op zoek naar een andere hoogwaardige bijproduct? Of wilt u beginnen met het voeren van bijproducten en meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling DML Herkauwers via: T: 088- 024 8110, E: trading.herkauwers@forfarmers.eu

of neem een kijkje op de website: https://www.forfarmersdml.nl/.