Waar ben je naar op zoek?

De reststromen voor herkauwers

16-6-2022

ForFarmers biedt met CirQlar een breed assortiment aan reststromen voor herkauwers. Deze producten komen veelal vanuit plantaardige grondstoffen bedoeld voor de voedingsindustrie. De overblijfselen hiervan noemen we reststromen, ook wel bijproducten genoemd. Dat noemen wij de kracht van reststromen. Zo wordt bijvoorbeeld het bijproduct Protiwanze uit tarwe gewonnen, perspulp uit suikerbieten, Corngold uit mais en bierbostel uit gerst.   

Afbeelding: Logo-ForFarmers-DML

Nu actueel: Bierbostel en Corngold®

Bierbostel is een van de producten uit het assortiment van CirQlar dat momenteel erg goed past in de rantsoenen met vers gras. Omdat bierbostel een hoog eiwitbestendigheid bevat geeft dit rust in het rantsoen en heeft het een goede invloed op de vertering. Daarnaast een hoogwaardige en goedkope eiwit-vervanger van het krachtvoer.

Een ander product is Corngold®. Corngold® is verse maisglutenvoer afkomstig vanuit de zetmeelwinning Tevens een eiwit- en zetmeelrijk smakelijk product voor rundvee. Een goede energieaanvulling naast de weidegang.

Om deze producten op te slaan, is inkuilen noodzakelijk. Dit kunt u zelfs doen aan een zij-wand van de maissilo. Is daar ook geen plek? Dan kunt u het laten bezorgen in een slurf. Hiervoor is een harde ondergrond nodig en ruimte voor de vrachtwagen.   

Meer weten?

Bent u op zoek naar deze of andere producten van reststromen? Of wilt u beginnen met het voeren van reststromen en meer informatie? Benut samen met ons de kracht van reststromen.

Neem contact op met het team van CirQlar via: T: 088- 024 8110, E: trading.herkauwers@forfarmers.eu

Of bekijk de website van CirQlar