Waar ben je naar op zoek?

Demodagen op ForFarmers ruwvoerteelt innovatievelden Bornerbroek en Spier

4-8-2021

Een optimale ruwvoerproductie wordt steeds belangrijker. Beter ruwvoer van eigen land draagt direct bij aan een beter rendement en helpt u bovendien om te voldoen aan regelgeving en wensen vanuit de zuivel en consument. Bij het verkennen van mogelijkheden en kansen staat ForFarmers u graag terzijde tijdens de demodagen op de ruwvoerteelt innovatievelden in Bornerbroek (Ov) en Spier (Dr). 

Datum, programma en aanmelden

Op 7, 8 en 9 september organiseert ForFarmers demodagen op de ruwvoerteelt innovatievelden in Bornerbroek (OV) en op 15 en 16 september in Spier (DR). Hier krijgt u de gelegenheid om de nieuwste innovaties en actuele zaken rondom de ruwvoerteelt te aanschouwen. Op 7 september wordt de dag georganiseerd voor geïnteresseerden die geen licentieverlenging nodig hebben. Op 8, 9 september en 15 en 16 september worden de dagen georganiseerd met GBM licentieverlenging, module Veiligheid en Techniek.

Registreren is gratis. Vooraf registreren is voor alle dagen verplicht, zonder registratie kunt u het veld niet bezoeken. Klik op de datum die voor u van toepassing is en u wordt doorverwezen naar de aanmeldpagina:

Bornerbroek (Overijssel)

Spier (Drenthe)

Meer weten?

Wilt u meer weten over de demodagen of de ruwvoerteelt innovatievelden? Of heeft u een andere vraag aan onze specialisten? Neem contact op met uw melkveespecialist, accountmanager, klantenservice Herkauwers of uw regionale ForFarmers dealer.