Waar ben je naar op zoek?

Doorvoercontracten aardappelpersvezel beschikbaar

Sector Nieuws Sector Nieuws5-6-2019

Komend najaar gaat de aardappelpersvezelcampagne weer van start. Het is nu al mogelijk om een doorvoercontract aardappelpersvezel af te sluiten voor afname over de gehele campagneperiode.

Aardappelpersvezel zorgt voor een hoger eiwitgehalte in de melk, is smakelijk, bevat zetmeel en goed verteerbare vezels. Het product fermenteert geleidelijk in de pens en kan daardoor een deel van het ruwvoer in het rantsoen verlagen. Tevens kent het product een laag fosforgehalte, wat gunstig is voor de BEX. Aardappelpersvezels zijn stapelbaar en gemakkelijk op te slaan. Kijk voor meer informatie over aardappelpersvezels op de ForFarmers DML website.

Doorvoercontract

Wanneer u een doorvoercontract afsluit bent u verzekerd van aardappelpersvezels gedurende de gehele campagne en krijgt u voorrang op klanten zonder doorvoercontract. Daar staat aan het eind van de periode een zeer aantrekkelijke korting tegenover. Deze korting wordt na afloop, wanneer de afnemer aan alle verplichtingen heeft voldaan, uitgekeerd.

Neem voor meer informatie over aardappelpersvezels contact op met uw specialist of de klantenservice Herkauwers +31 88 024 80 10.

Afbeelding: R_71250_Aardappelpersvezel