Waar ben je naar op zoek?

Doorvoercontracten Corngold® winter 2022-2023

Sector Nieuws Sector Nieuws8-8-2022

Veehouders die Corngold® gedurende een langere periode in het rantsoen  opnemen waarderen wij als ForFarmers en willen wij dan ook graag belonen. Voor de periode vanaf 1 oktober 2022 tot en met 31 maart 2023 bieden we aan afnemers en toekomstige afnemers van Corngold® de mogelijkheid om voor de winterperiode een doorvoercontract Corngold® af te sluiten.

Corngold®: smakelijk, stabiel met hoge concentratie energie en eiwit

Afbeelding: R_71200_Corngold

Corngold® is een smakelijk en stabiel product dat het jaar rond beschikbaar is. Het product stimuleert opname, is goed verteerbaar en heeft een hoge concentratie aan energie en eiwit. Het hoge zetmeelgehalte stimuleert de melkproductie bij melkkoeien en de vleesaanzet bij vleesvee. Dit kan aankomende winter extra interessant zijn bij een mogelijk tekort aan snijmais en of zetmeel in het rantsoen.

De voorwaarden en beloning

De voorwaarden zijn niet gewijzigd ten opzichte van de afgelopen winter en blijven dus ook voor komende zomer gehandhaafd (zie doorvoercontract voor de voorwaarden). Trouwe afnemers krijgen een ruime beloning bij een minimale afname van 3 vrachten in de komende zomerperiode. Daarnaast kan een veehouder kiezen voor een grotere mate van flexibiliteit door afname op afroep, per vracht of uitlevering van het totaal vastgelegde vrachten ineens.

Download hieronder het doorvoercontract:
Doorvoercontract Corngold NL

Bij een doorvoercontract committeert de afnemer zich om vier of meer vrachten Corngold®, verspreid over de periode vanaf 1 oktober 2022 tot en met 31 maart 2023 af te nemen. Daar staat aan het eind van de periode een zeer aantrekkelijke korting tegenover. Deze korting wordt na afloop, wanneer de afnemer aan alle verplichtingen heeft voldaan, uitgekeerd.

Dit contract is uitsluitend geldig indien er vóór 1 november 2022 een ondertekend exemplaar in het bezit is van ForFarmers Nederland B.V. t.a.v. Team Herkauwers.

Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31 88 024 81 10 , per mail via contractafwikkeling.herkauwers@forfarmers.eu of raadpleeg uw melkveespecialist. Wij helpen u graag verder!