Waar ben je naar op zoek?

Doorvoercontracten Corngold® zomer 2021

Sector Nieuws Sector Nieuws30-4-2021
Afbeelding: R_71200_Corngold

Voor de periode vanaf 1 april 2021 tot en met 30 september 2021 bieden we melkveehouders de mogelijkheid om voor de zomerperiode een doorvoercontract Corngold® af te sluiten.Corngold® is een smakelijk en stabiel product dat het jaar rond beschikbaar is. Het product stimuleert opname, is goed verteerbaar en heeft een hoge concentratie aan energie en eiwit. Het hoge zetmeelgehalte stimuleert de melkproductie. Corngold kan een mooie aanvulling in het rantsoen zijn bij een tekort aan graskuil of snijmais.

De voorwaarden en beloning
De voorwaarden zijn niet gewijzigd ten opzichte van de afgelopen winter en blijven dus ook voor komende zomer gehandhaafd (zie doorvoercontract voor de voorwaarden). Trouwe afnemers krijgen een ruime beloning bij een minimale afname van 3 vrachten in de komende zomerperiode. Daarnaast kan een veehouder kiezen voor een grotere mate van flexibiliteit door afname op afroep, per vracht of uitlevering van het totaal vastgelegde vrachten ineens.

Download hieronder het doorvoercontract:
Doorvoercontract Corngold NL
Doorvoercontract Corngold DE

Bij een doorvoercontract committeert de afnemer zich om vier of meer vrachten Corngold®, verspreid over de periode vanaf 1 april 2021 tot en met 30 september 2021 af te nemen. Daar staat aan het eind van de periode een zeer aantrekkelijke korting tegenover. Deze korting wordt na afloop, wanneer de afnemer aan alle verplichtingen heeft voldaan, uitgekeerd.

Dit contract is uitsluitend geldig indien er uiterlijk 15 mei 2021 een ondertekend exemplaar in het bezit is van ForFarmers Nederland B.V. t.a.v. Team Herkauwers.

Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31 88 024 81 10 , per mail via contractafwikkeling.herkauwers@forfarmers.eu of raadpleeg uw melkveespecialist. Wij helpen u graag verder!