Waar ben je naar op zoek?

Einde coulance regeling licentiepassen GBM

Sector Nieuws Sector Nieuws11-3-2021

In de afgelopen jaren heeft Groei.zone één of meerdere verlengingsbijeenkomsten van de Spuitlicentie/KBA of mollen- en woelrattenbestrijding voor ForFarmers verzorgd. Door de coronamaatregelen is het een periode moeilijk of niet mogelijk geweest om verlengingsbijeenkomsten te volgen binnen de gestelde geldigheidstermijn van de licentiepas van u of uw medewerkers.

De overheid heeft hiervoor al enige tijd een coulanceregeling ingesteld. Deze coulanceregeling loopt tot en met 30 april 2021 en wordt niet meer verlengd. Houd daarom rekening met het volgende:

  • Heeft u of uw medewerker een licentiepas met een einddatum van 16 maart 2020 tot en met 30 april 2021 dan kan er nog tot en met 30 april 2021 verlengingsbijeenkomsten worden gevolgd om de licentiepas te behouden. Zijn er niet voldoende verlengingsbijeenkomsten gevolgd dan verloopt de licentiepas na deze datum. U moet dan opnieuw examen doen om de licentiepas(sen) weer te behalen.
  • Heeft u of uw medewerker een licentiepas met een vervaldatum buiten de bovengenoemde periode dan geldt de coulanceregeling niet. Dus is de licentiepas langer geldig dan 30 april 2021 dan geldt de geldigheidstermijn die op de pas staat.

Aanmelden verlengingsbijeenkomsten via Zone.college

Op de website van Zone.college vindt u data en locaties wanneer er bijeenkomsten en webinars georganiseerd worden. Aanmelden voor de verlengingsbijeenkomsten is mogelijk via de website van Zone.college. Maak een keuze uit de verschillende data en vul de gegevens in. Daarna ontvangt u een bevestiging van inschrijving. Voor de bijeenkomsten geldt vol=vol.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen, neem dan contact op met uw teeltspecialist of met het Zone.college via het volgende telefoonnummer: 088 262 07 03.

Meer weten?

Meer weten over de licentiepassen? Of heeft u een andere vraag aan onze specialisten?  Neem contact op met uw melkveespecialist, accountmanager, klantsenservice Herkauwers of uw regionale ForFarmers dealer.