Waar ben je naar op zoek?

ForFarmers verlengt samenwerking met Dairy Academy Royal A-ware

ForFarmers nieuws ForFarmers nieuws19-10-2020

ForFarmers is al vanaf de oprichting van Dairy Academy in 2014 een van de trouwe partners van het kennisplatform voor melkveehouders van Royal A-ware. De samenwerking is opnieuw voor vijf jaar verlengd. Door de verlenging van het partnership kunnen melkveehouders die melk leveren aan Royal A-ware blijven rekenen op adviezen voor complete voeroplossingen en interessante workshops voor productief en gezond melkvee.

Afbeelding: Persbericht verlenging samenwerking 2020

Betrokken kennispartner met oplossingen voor ieder type melkveebedrijf

De ruime kennis van elk type melkveebedrijf vormt de basis voor de totaaloplossingen die ForFarmers biedt. Het uitgangspunt van iedere samenwerking is de doelstelling en ambitie van de melkveehouder. COO Royal A-ware Klaas de Jong: “De specialisten van ForFarmers hebben aangetoond het verschil te maken. Zij zijn zeer betrokken bij onze melkveehouders om het best mogelijke resultaat te behalen. Wij zijn trots dat we de komende vijf jaar het partnership voortzetten. Dat betekent dat we kennis over en weer blijven delen en samen optrekken voor een sterke en financieel gezonde melkveesector.”

Beter rendement, een gezondere veestapel en hogere efficiëntie

ForFarmers levert meer dan alleen voer. Hoe productief het melkvee is, wordt bepaald door de kwaliteit van het rantsoen, de jongveeopfok, de transitieperiode en de ruwvoerproductie. Dit zijn dan ook de vier belangrijke pijlers van de totaalaanpak van ForFarmers. Robert Meijer, Marketing Manager Herkauwers bij ForFarmers: “Door de verlenging van ons partnership behouden we een nauwe verbinding met melkveehouders van Royal A-ware en blijven we in gesprek over alles wat komt kijken bij het behalen van een beter rendement, een gezondere veestapel en hogere efficiëntie.”

ForFarmers en Dairy Academy

Manager Dairy Academy Anneke Jorritsma-van der Zijl is blij met de continuering van de samenwerking: “Dankzij de inbreng van de specialisten van ForFarmers kunnen wij blijven inspelen op actuele, uiteenlopende cases die spelen op het melkveebedrijf. Denk aan het optimaliseren van transitiemanagement, het voorkomen van klauwproblemen of de wens om meer eiwit van eigen land te halen.”