Waar ben je naar op zoek?

GBM licentieverlenging, module techniek en veiligheid

Sector Nieuws Sector Nieuws24-5-2022

ForFarmers organiseert in samenwerking met TerraNext 4 bijeenkomsten GBM licentieverlenging, module: Veiligheid en Techniek voor veehouders en loonwerkers. De bijeenkomsten worden georganiseerd op het ForFarmers ruwvoerteelt innovatieveld in Bornerbroek op 6 en 7 juli. U kunt kiezen uit 2 startmomenten: 9.30 uur en 13.00 uur. De bijeenkomsten eindigen om 12.30 en 16.00 uur. Het innovatieveld is gelegen bij Loonbedrijf De Weer in Bornerbroek (OV).

Programma

  • Persoonlijke veiligheid en bescherming (o.a.: milieuveiligheid, het werken met de rugspuit, persoonlijke beschermingsmiddelen etc.).
  • De werking van de veldspuit. Toekomstige wet- en regelgeving, waar moet de veldspuit straks aan voldoen? Verder komt oa het reinigen van de spuit, drifteisen en het gebruik van de verschillende spuitdoppen aan de orde.
  • Rondgang  over het veld met onder andere aandacht voor graslandvernieuwing, de mogelijkheden van het gebruik van  droogtetolerante grasmengsels, het gebruik en toepassing van kruiden en het maisrassendemoveld.

 

Een gewasbeschermingslicentie is vijf jaar geldig. Voordat uw licentie is verlopen, dient u bijscholingsbijeenkomsten bij te wonen om de licentie na de beëindigingsdatum weer met vijf jaar te kunnen verlengen. Een bijeenkomst telt alleen mee wanneer de licentie op het moment van deelname nog geldig is.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via TerraNext, klik hier voor de aanmeldpagina >

De kosten bedragen € 45,00. Dit bedrag dient vooraf bij TerraNext te worden voldaan. Vergeet niet uw geldige licentie en identiteitsbewijs mee te nemen. Meld u tijdig aan, vol is vol, vanwege regelgeving is een maximaal aantal personen toegestaan. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice plant via: tel. 088 – 0248040.

* Ook op woensdag 7 en donderdag 8 september 2022 worden er ook bijeenkomsten georganiseerd. Het betreft dan de module teelt. Inschrijven is alvast mogelijk via TerraNext, of blijf deze pagina volgen voor meer informatie.