Waar ben je naar op zoek?

Koe-lege: De route van kalf tot succesvolle vaars

ForFarmers nieuws ForFarmers nieuws15-9-2021

WEBINAR: Donderdagavond 23 september om 20:00 uur

Afbeelding: MOnique 2
Jongveespecialist Monique van Middelaar

Beste melkveehoud(st)er,

Graag nodigen we u uit voor ons Jongvee-Webinar. De afgelopen jaren is de jongveebezetting op melkveebedrijven flink afgenomen waardoor een goede opfok nog belangrijker is geworden. Extra aandacht voor het jongvee zorgt voor een hogere levensproductie, een lager vervangingspercentage en minder opfokkosten. Dat betekent onder de streep een hoger saldo per kg fosfaat.

Afbeelding: ALBERT
Jongveespecialist Albert Hilbrands

Vaak ligt de nadruk op biestkwaliteit en melkpoeders. Toch is er op veel bedrijven juist rond het moment van spenen nog veel winst te behalen. Daarom focussen jongveespecialisten Monique van Middelaar en Albert Hilbrands tijdens het Webinar op het juiste rantsoen na de melkperiode. Met praktische tips over het juiste ruw- en krachtvoer, van de melkperiode tot aan de hoogdrachtige vaars, denken zij met u mee over de beste route naar een succesvolle vaars.

Wilt u het Webinar volgen?

Meld u aan via onderstaand formulier. Na het aanmelden én enkele uren voorafgaand aan het Webinar, ontvangt u per e-mail een link, waarmee u aan het online Webinar kunt deelnemen.

Stel een vraag!

Tijdens het webinar kunt u via de live chat functie vragen aan onze specialisten stellen. We beantwoorden uw vragen aan het einde van de Webinar of sturen u een bericht