Waar ben je naar op zoek?

Korting bij (voor-)opslag meststoffen

ForFarmers nieuws ForFarmers nieuws4-8-2021

De prijs voor meststoffen is het afgelopen half jaar fors gestegen. Een echte prijsdaling als start van de vooropslag voor het volgende seizoen lijkt er niet te komen. In tegendeel, door goede internationale vraag stijgt de prijs van stikstof-meststoffen nog altijd. Vooral hogere prijzen voor energie en ammoniak zijn hiervan de oor-zaak, maar ook hogere prijzen voor graan en soja waardoor internationaal meer kunstmest wordt gebruikt door boeren. Of de trend zich voortzet is op dit moment moeilijk vast te stellen, maar er zijn geen aanwijzingen voor lagere prijzen op korte termijn.

Meststoffen gebruiksruimte

Het strooiseizoen voor kunstmest is door het natte voorjaar in veel gevallen naar achteren geschoven, waardoor ook de meststoffen aflevering later is dan normaal. Het is verstandig om deze maand te con-troleren of u de gebruiksruimte hebt benut. ForFarmers biedt u daarom de mogelijkheid om uw ge-bruiksruimte vol te maken voor het gebruik nog deze zomer tegen relatief gunstige prijzen, bovendien kunt u ook al een voorraad meststoffen neerzetten voor het volgende jaar.

Afbeelding: meststoffen gebruiksruimte 2021

Voorverkoop periode 2021 en voorwaarden

De meststoffen KAS en GroGrass N+S zijn geschikt voor langdurige opslag. U kunt tot 10 september bestellen tegen de geldende dagprijs voor levering van 16 augustus tot 14 september. U kunt dus nu al meststoffen bestellen voor over ander halve maand tegen de huidige prijs. Aanvullende op de uitgestelde levering geven we op bulkmeststoffen een extra korting van 50 cent per 100kg en op meststoffen in bigbags en zakgoed een korting van € 1,00 per 100kg.

Voor meer info kunt u contact opnemen met uw specialist of klantenservice Plant: telefoon: +31 (0)88 024 8040.

Afbeelding: meststoffen voorverkoop