Waar ben je naar op zoek?

Meld je aan voor het webinar over het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) op 9 november

Sector Nieuws Sector Nieuws21-10-2022

FarmConsult, de adviesorganisatie van ForFarmers, organiseert samen met ForFarmers en dealers op woensdagavond 9 november a.s. een webinar over het vernieuwde Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB). De belangrijkste verandering is de komst van de ecoregeling en de verandering van de voorwaarden voor de basispremie. 

In dit webinar lichten we nader toe wat het nieuwe GLB voor jou betekent. Welke stappen moet je zetten om aan de basisvoorwaarden en eco-regelingen te voldoen? Wat betekent dit voor je bouwplan? Welke stappen kun je op korte termijn al nemen om voor meer beloning in aanmerking te komen? Met praktijkvoorbeelden waarbij de GLB-regels worden vertaald naar concrete ‘voorbeeld bouwplannen’ laten we zien wat de mogelijkheden zijn voor het individuele bedrijf. Laat je informeren en leer in 60 minuten meer over het nieuwe GLB.  

Meer weten of direct aanmelden?

Meld je aan voor het webinar vóór 8 november via de aanmeldpagina >

Wilt u meer informatie of heeft u problemen met het aanmelden? Neem dan contact op met je lokale dealer of de klantenservice Herkauwers via: T: +31 (0) 88 024 8010, E: herkauwers@forfarmers.eu.