Waar ben je naar op zoek?

Familie Groote Wolthaar: “Vitale kalveren met VitaMilk Titan”

Natuurlijk ziet iedere melkveehouder graag gezonde kalveren, want als het bij de kalveren lekker loopt, heb je er weinig werk mee. Soms gebeuren er onverklaarbare dingen, dan groeien de kalfjes niet goed, of is het sterftepercentage te hoog. Dit overkwam ook Ton en Karin Groote Wolthaar en op zo’n moment is snel actie nodig. "ForFarmers kwam snel met een oplossing: een andere kalvermelkpoeder, met een hoog aandeel magere melkpoeder erin. VitaMilk Titan bevat 56% magere melkpoeder en daarmee een hoge concentratie vet en eiwit. Dit product leverde ForFarmers al in Duitsland, maar mede dankzij de goede resultaten op ons bedrijf, wordt VitaMilk Titan nu ook in Nederland geleverd.”

Afbeelding: GrooteWolthaarHaarle_knuffel_720x290

Veel minder gezondheidsproblemen

Groote Wolthaar ervaart echt een win/win-situatie: “Sinds we VitaMilk Titan inzetten, hebben we geen problemen meer bij de kalveren. Ze hebben geen diarree meer en de dierenarts hoeft de droogstaande koeien geen preventieve rota-enting te geven. Bijkomend voordeel is dat de kalveren goed groeien. Ook al is deze melkpoeder de duurste die ForFarmers in het assortiment heeft, we hoeven geen andere kosten te maken, hebben minder werk met de kalveren en zien gezonde, vitale kalveren in de stal. Voor ons is dit win-win.”

Afbeelding: GrooteWolthaarHaarle_Kalfjes_720x290

Meer weten?

Meer weten over VitaMilk Titan of ons assortiment kunstmelk en jongveevoeders? Vraag ernaar bij uw specialist, dealer of onze Klantenservice.