Waar ben je naar op zoek?

Nieuw, extra smakelijk aroma nu ook in VitaMilk

Sector Nieuws Sector Nieuws10-4-2019

Begin 2019 heeft ForFarmers een nieuw type aroma toegevoegd aan de Vitabrok Pensstart. Het resultaat? Een hogere voeropname van maar liefst 30%. Vanaf heden voegen wij hetzelfde aroma ook toe aan onze VitaMilk melkpoeders. Zo stimuleert de extra smakelijke, herkenbare aroma de overgang van melk naar brok. 

Aroma in Vitabrok Pensstart maakt verschil

De vernieuwde Vitabrok Pensstart mét aangepaste receptuur én aroma is begin dit jaar enthousiast in de markt ontvangen, veehouders merken een duidelijk verschil. De kalveren beginnen eerder met het opnemen van de brok en uit onderzoek is gebleken dat de nieuwe brok een stijging van 30% in voeropname laat zien. Dit komt de jeugdgroei ten goede, ondersteunt de diergezondheid en resulteert in een lagere afkalfleeftijd.

Vroeg sturen op gezondheid

Afbeelding: Alien van der Hem
Alien van der Hem

Met de VitaMilk melkpoeders gaat u voor maximale ondersteuning van de gezondheid van uw kalveren. “Al onze kalvermelkpoeders bevatten hoogwaardige grondstoffen en een uitgebalanceerde hoeveelheid vet en eiwit. Zo is de behoefte van het kalf ingevuld en kan het kalf zijn potentiële groei waar maken”, aldus Alien van der Hem, Marketingmanager Jongvee. Ook bevatten alle VitaMilk melkpoeders  Care+, een mengsel van natuurlijke ingrediënten en etherische oliën dat de weerstand van jonge kalveren verhoogt en darminfecties helpt voorkomen. Zo wordt het kalf in de eerste weken van haar leven extra ondersteund en helpt het een speendip voorkomen.

Vita Pensstart stimuleert de gezondheid

De Vita Pensstart is geschikt voor de jongste kalveren. Het stimuleren van een hoge brokopname in de melkperiode is van belang voor een optimale ontwikkeling van de penspapillen. Ook bevat Vita Pensstart Care+, een mengsel van natuurlijke ingrediënten die de weerstand en darmgezondheid van jonge dieren ondersteunt. Zo wordt de kalfgezondheid in de stressvolle speenperiode extra ondersteund en helpt het een speendip te voorkomen.

Prijs en beschikbaarheid kalvermelk

De introductie van de aroma in Vitamilk melkpoeders vindt gelijktijdig plaats met de overschakeling naar de productielocatie van Sprayfo/Trouw in Deventer waar Vitamilk vanaf 1 april wordt geproduceerd. De prijs van de melkpoeders blijft gelijk. De Vitamilk melkpoeders zijn vanaf dan ook VLOG-gecertificeerd. Wilt u meer weten over de vernieuwde Vitamilk of bent u benieuwd welk melkpoeder het beste bij uw doelstelling past? Neem dan contact op met uw melkvee- of jongveespecialist. Vita start beter!

Afbeelding: PensStart wat ruikt dat lekker
De sticker op de vernieuwde zakken Pensstart