Waar ben je naar op zoek?

Perspulp voorverkoop 2018 van start

Sector Nieuws Sector Nieuws30-4-2018

Maandag 30 april gaat de voorverkoop van de perspulp weer van start. Net als afgelopen jaar, wordt u beloond op flexibiliteit. Dit houdt u dat als u vanaf het begin tot en met het eind van de campagne flexibel kunt ontvangen, u de maximale korting ontvangt. De producent plant de volumes en de leverdag(en) in en u wordt vervolgens één dag van tevoren geïnformeerd door ForFarmers. Wanneer u de levering dan alsnog weigert, vervalt wel de korting op flexibiliteit.

U kunt desgewenst direct vanaf het begin van de campagne starten met voeren van het product. 

De perspulp voorkoop bestaat uit meerdere rondes, waarbij de prijs van de eerste ronde het laagst is (zie het overzicht van flexibiliteitkortingen onderaan deze pagina). De adviesprijs voor de 1e prijsuitgifte (1e notering) is vastgesteld op EUR 1,35/ % DS (58% van de huidige voederwaardeprijs) dit is de prijs exclusief flexibiliteitkorting en/of toeslagen. De flexibiliteitskorting en/of toeslagen liggen op hetzelfde niveau als vorig jaar (zie onderstaande afbeelding).

Een contract is pas geldig als het volledig is ingevuld en bij ForFarmers binnen is vóór donderdag 17 mei 2018 17:00 uur. ForFarmers verzorgt de bevestiging van de bestelling met daarbij de bijbehorende inkuil- en leveringsvoorwaarden. 

Meer informatie en bestellingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw specialist of klantenservice herkauwers (tel: 088 024 8010/ e-mail: herkauwers@forfarmers.eu).

Via onderstaande links kunt u het bestelformulier en de protocollen voor het inkuilen van perspulp downloaden:

Afbeelding: Overzicht flexibele kortingen perspulp 2018