Waar ben je naar op zoek?

Voorkoop meststoffen op inschrijving

ForFarmers nieuws ForFarmers nieuws29-9-2022

Het afgelopen jaar zijn de prijzen voor meststoffen fors gestegen als gevolg van hoge gasprijzen, transportkosten en gebrek aan grondstoffen. Daarnaast fluctueren de prijzen sterk. Daarmee is de voorspelbaarheid van de prijsontwikkeling lastig.

Het is belangrijk om tijdig in te kopen om in aanloop naar het voorjaar van 2023 voorzien te zijn van meststoffen. Daarin is niet alleen de prijs bepalend maar speelt ook de beschikbaarheid een rol. Om verzekerd te zijn van levering is een tijdige inventarisatie van belang. Daarom bieden wij u vanaf 28 november een tweede mogelijkheid om dit najaar uw behoefte aan meststoffen voor het voorjaar van 2023 kenbaar te maken. Wij doen ons uiterste best om u vervolgens een passende aanbieding te geven. Zo kunt u het prijsrisico spreiden en bent u tevens verzekerd van de levering van kunstmest.

Inschrijfperiode meststoffen

In de inschrijvingsperiodes kunt u, indien gewenst, uw behoefte aan stikstofmeststoffen vrijblijvend kenbaar maken bij uw specialist of onze klantenservice. Daarna zal uw specialist bij u terug komen met een prijsvoorstel. Pas dan beslist u definitief of u overgaat tot aankoop voor levering in de onderstaande periodes en is uw aankoop bindend. We bieden u tevens een uitgestelde betaling aan als optie. De inkoopmogelijkheid beperkt zich tot KAS, GroGrass Stabiel en GroGrass N+S en GroGrass Nutreum in bulk en bigbags.

Afbeelding: Tabel meststoffen voorinkoop
Tabel: relevante data rondom de inschrijfperiode

Meer weten over de voorinkoop meststoffen?

We hopen u hiermee op een passende wijze te kunnen ondersteunen in de aankoop van meststoffen voor het nieuwe seizoen. Informeer bij uw melkveespecialist, accountmanager, klantenservice Herkauwers of regionale ForFarmers dealer.