Waar ben je naar op zoek?

Vroege verkoopactie: 10% korting op hittestressproducten

Afbeelding: hittestressactie


Al vroeg in het voorjaar kunnen koeien last krijgen van hittestress. In 2018 was er in april al sprake van dagen met warme temperaturen en hoge luchtvochtigheid. Bestel uw hittestressproducten daarom dit jaar op tijd. Dat geeft u een gerust gevoel en levert u bovendien een aantrekkelijke korting op. Vroeg leveren heeft voor ons namelijk logistieke voordelen en daar belonen wij u graag voor.

Bestel vóór 1 mei en ontvang 10% korting op deze producten:

Afbeelding: hittestress actieproducten2

Bestellen

Profiteer van deze aantrekkelijke kortingen en bestel uw hittestressproducten vóór 1 mei via MyForFarmers, de ForFarmers-klantenservice: T: +31 (0) 88 024 8010 of  E: herkauwers@forfarmers.eu  of uw regionale dealer.

Waarvoor adviseren wij hittestressproducten?

Voorkom pensverzuring met Univit Buffer en RumiBuffer

Link: 58511

Hittestress verhoogt de kans op pensverzuring. Tijdens hittestress staan koeien te hijgen en te pompen om af te koelen, met als gevolg dat bicarbonaat verloren gaat. Minder bicarbonaat betekent minder buffering in de pens, waardoor de pH in de pens gaat dalen met pensverzuring als gevolg. Pensverzuring gaat vaak gepaard met dunne en slecht verteerde mest, een wisselende melkproductie en lage vetgehaltes. Pensverzuring zorgt tevens voor een verminderde weerstand wat kan leiden tot problemen met uiergezondheid, vruchtbaarheid en klauwgezondheid. ForFarmers heeft een speciaal buffercomplex ontwikkeld dat langdurig bescherming biedt tegen pensverzuring. Het sluit beter aan bij de zuurbelasting in de pens dan standaardbuffers zoals natriumbicarbonaat. Dit unieke buffercomplex zit verwerkt in de producten Univit Buffer en RumiBuffer.  Univit Buffer bevat tevens B-vitaminen die de klauwgezondheid tijdens hittestress extra ondersteunen. Meer weten over pensverzuring en buffers? >

 

Melkproductie op peil bij hittestress: MilkPower

Link: 55512

Vaak daalt de melkproductie tijdens en na een periode van hittestress. Bij hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid nemen koeien minder voer op dan normaal, terwijl de energiebehoefte van de koe gelijk blijft. Met MilkPower voert u een geconcentreerde, veilige energiebron. Door de hoge energiedichtheid krijgt de koe toch voldoende energie binnen en blijft de melkproductie op peil. Meer weten over de verschillende type MilkPower? >

Fris ruwvoer voor het voerhek met SiloSolve FC en Selko TMR

Link: 59945

Onder warme weersomstandigheden neemt de eetlust van uw koeien af. Om de voeropname van uw dieren toch op peil te houden is het extra belangrijk dat u een fris en smakelijk rantsoen aan kunt bieden. Goed inkuilmanagement vormt de basis voor kwalitatief goed-, fris en smakelijk ruwvoer. Voeg ook een inkuilmiddel toe. Inkuilmiddel SiloSolve Fc houdt uw kuil niet alleen koel, maar zorgt ook voor een snelle conservering waardoor u tot 40% minder drogestof verliest en kostbare voederwaarden worden behouden. 

Komt het ruwvoer toch niet helemaal goed uit de kuil en wilt u broei in het rantsoen tegengaan? Gebruik dan broeiremmer Selko TMR. Selko TMR remt de activiteit van aanwezige micro-organismen, zoals gisten waardoor broei wordt tegengegaan. Een goede conservering resulteert in een smakelijk rantsoen en stimuleert de voeropname van uw koeien tijdens periodes van hittestress.