Waar ben je naar op zoek?

Werktuig en Bouwdienst Denekamp wint Agroscoopbokaal 2019 Loonwerk: Verantwoord groeien met oog voor duurzaamheid en mensen

Sector Nieuws Sector Nieuws9-5-2019

Werktuig en Bouwdienst Denekamp, een agrarische coöperatie voor loonwerk, grondwerk en particulieren, legt focus op duurzaam ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid en wil daarnaast alle werkzaamheden met een zo hoog mogelijke kwaliteit uitvoeren. Het bedrijf is in energieverbruik zoveel mogelijk zelfvoorzienend dankzij 144 zonnepanelen. Daarnaast vangt het bedrijf regenwater op voor onder meer het reinigen van de machines. De Twentse onderneming gebruikt de nieuwste machines met de daarbij behorende schoonste motoren. Op de nieuwe locatie, die in 2018 in gebruik is genomen, wordt afval ingezameld en gescheiden. Het bedrijf wil onder andere hiermee bijdragen aan een circulaire economie, waarin reststoffen zoveel mogelijk worden hergebruikt.

Werktuig en Bouwdienst Denekamp is een bedrijf met een open cultuur en nuchtere mensen met verstand van zaken. Een bedrijf waar iedereen inspraak heeft. Personeel wordt betrokken bij de aanschaf van machines en het verder ontwikkelen van het bedrijf. Ook krijgen medewerkers voldoende bijscholing via cursussen en trainingen. Bovenal vindt de bedrijfsleiding het belangrijk dat iedereen met zoveel mogelijk plezier zijn werk kan uitvoeren op een gezonde, verantwoorde manier.

Video: Werktuig en Bouwdienst Denekamp groeit verantwoord met oog voor duurzaamheid en mensen.