Waar ben je naar op zoek?

Wist u dat ForFarmers een team gespecialiseerd in robotmelken heeft?

Advies van onze specialist Advies van onze specialist13-12-2017

In Nederland melkt 22% van de melkveehouders met een melkrobot  (ook wel AMS – Automatisch MelkSysteem – genoemd). Dat vraagt naast de normale bedrijfsprocessen extra knowhow en vaardigheid. Daarom heeft ForFarmers een landelijk team van acht AMS-specialisten voor u ter beschikking om u te laten excelleren. Kent u ons AMS-team al?

ForFarmers begeleidt ruim 30% van alle Nederlandse melkveehouders die met een melkrobot werken. Het AMS-team van ForFarmers werkt tweedelijns ter ondersteuning van collega-melkveespecialisten en heeft uitstekende kennis van en brede ervaring in robotmelken. Daarnaast onderhouden we continu de samenwerking en kennisuitwisseling met verschillende robotleveranciers. Met als doel om uw melkveebedrijf te laten excelleren in technisch en financieel resultaat. Zodat ook u de voordelen van uw melkrobot volledig benut. Maak kennis met ons team!

AMS-team Nederland
V.l.n.r. Theo Harbers, Wouter ter Braak, Erik Hofman, Jan Voshart, Roy Berentsen, Guido Derks, Paul Schutte, Michel Soppe, Niek Visser

Gebiedsindeling AMS-team

De AMS-specialisten werken verdeeld over het land ter ondersteuning van de melkveespecialisten.
 

AMS-specialist Werkgebied
Theo Harbers Achterhoek, dealergebied Midland
Wouter ter Braak Twente
Erik Hofman Friesland, Noord-Holland, Flevoland
Jan Voshart Drenthe, Groningen
Roy Berentsen Achterhoek
Guido Derks Zuid-Nederland
Paul Schutte Twente - Salland
Michel Soppe Drenthe - Salland
Niek Visser Verkoopleider