Waar ben je naar op zoek?

Meer melk uit eigen ruwvoer met allround inkuilmiddel SiloSolve FC

ForFarmers introduceerde in 2017 met SiloSolve FC het eerste inkuilmiddel dat bewezen succesvol is bij zowel het voorkomen van broei als het verlagen van conserveringsverliezen. De praktijk laat steeds weer zien dat met SiloSolve FC behandelde kuilen veel koeler zijn dan onbehandelde kuilen en ruim vier keer langer bestand blijven tegen broei.

Wilt u SiloSolve FC snel in huis hebben? 
Neem dan direct contact op met uw melkveespecialist, de klantenservice van ForFarmers of de ForFarmers-dealer in uw regio 

 

 

 

Hiernaast zorgt SiloSolve FC voor een uiterst snelle conservering na het afdichten van de kuil. Resultaat: aanzienlijk minder verlies van drogestof, behoud van kostbare voederwaarde en dus meer melkproductie uit eigen ruwvoer en lagere kosten voor aankoop van voer! Een ander groot voordeel is dat u met SiloSolve FC slechts één middel nodig heeft die u kunt gebruiken voor zowel gras als mais.

Een investering van €1,00 levert minimaal €5,50 op

Bij de huidige voerprijzen levert één euro investering in SiloSolve FC minimaal €5,50 op voor melkveebedrijven die willen besparen op krachtvoer en meer willen melken uit ruwvoer. Voor melkveebedrijven bedrijven die meer willen gaan melken kan het voordeel zelfs oplopen tot €7,50 per geïnvesteerde euro.

Deze berekeningen zijn gemaakt voor een voorbeeldbedrijf met 40 hectare grasland en 8 kg ds/koe/dag uit kuilgras in het rantsoen. Per ingekuilde hectare bedraagt de investering €12,50, daar staat een minimale opbrengst tegenvoer van €68,75 bij 40 hectare inkuilen verdient u: 40 ha x (€68,75 – €12,50) = €2.250 euro extra.

Afbeelding: SiloSolve rendement

Wat zeggen veehouders over SiloSolve FC?

Melkveehouder Erwin Wiers in Noord Sleen gebruikt SiloSolve FC in elke gras- en maiskuil om zijn koeien elke dag fris en smaakvol ruwvoer aan te kunnen bieden. Hij schrijft de productiestijging van de afgelopen jaar mede toe aan de effecten van dit inkuilmiddel. In deze video legt hij waarom.  

 

Veehouders vertellen waarom zijn het inkuilmiddel SiloSolve FC gebruiken en wat hen sindsdien opvalt.

Eén allround product voor gras en mais!

Met SiloSolve FC investeert u in maximaal behoud van voer en voederwaarde, extra voerwinst én meer werkplezier door minder broei en onbruikbare voerresten. SiloSolve FC is geschikt voor gras en mais en toepasbaar in elke kuil vanaf 25% tot 55% drogestof. U hebt dus voortaan genoeg aan één product! 
Neem voor bestellingen en meer informatie contact op met uw specialist, accountmanager of dealer.

Vraag meer informatie over SiloSolve FC aan

Ja, ik wil meer informatie ontvangen over SiloSolve FC. Neem contact met mij op via:
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens