Waar ben je naar op zoek?

Meer melk uit eigen ruwvoer met inkuilmiddel SiloSolve FC

SiloSolve FC is het eerste inkuilmiddel dat bewezen succesvol is bij zowel het voorkomen van broei als het verlagen van conserveringsverliezen. De praktijk laat steeds weer zien dat met SiloSolve FC behandelde kuilen veel koeler zijn dan onbehandelde kuilen en ruim vier keer langer bestand blijven tegen broei.

SiloSolve FC in de mais? Bekijk de factsheet hier >

Wilt u SiloSolve FC snel in huis hebben? Bestel het online (via MyForFarmers, bestelcode: 60987, voor één zakje á 6 ha. 80575 voor 10 zakjes)
Of neem contact op met uw melkveespecialist, de klantenservice van ForFarmers of de ForFarmers-dealer in uw regio 

 

 

 

Hiernaast zorgt SiloSolve FC voor een uiterst snelle conservering na het afdichten van de kuil. Resultaat: aanzienlijk minder verlies van drogestof, behoud van kostbare voederwaarde en dus meer melkproductie uit eigen ruwvoer en lagere kosten voor aankoop van voer! Een ander groot voordeel is dat u met SiloSolve FC slechts één middel nodig heeft die u kunt gebruiken voor zowel gras als mais.

Financieel voordeel bij toepassing SiloSolve FC

Bij de huidige (hoge) voerprijzen en hoge opbrengstprijzen voor de melk is het gebruik van SiloSolve FC extra interessant.

Graskuil: 135 euro extra rendement per snede, per ha

Bij toepassing in gras levert 1 euro investeren minimaal 5,5 euro als u, door de betere kwaliteit ruwvoer minder krachtvoer gaat voeren en meer drogestof overhoudt. Gaat u echter voor eenzelfde krachtvoergift dan levert SiloSolve FC u per geïnvesteerde euro 7,5 euro op, vooral door de extra melkproductie. Dit betekent per ha, per snede, een extra rendement van 135 euro. 

Afbeelding: Verdienmodel SiloSolve graskuil

Maiskuil: tot 800 euro extra opbrengsten per ha

Deze berekeningen zijn gemaakt voor een voorbeeldbedrijf met 8 hectare maisland en 5 kg ds/koe/dag uit snijmais in het rantsoen. Per ingekuilde hectare bedraagt de investering €100,-, daar staat een minimale opbrengst tegenover van €430,- ( indien u alleen gaat voor krachtvoerbesparing en extra drogestof opbrengst) tot aan 800 euro, als u, bij een gelijkblijvende krachtvoergift een hogere melkproductie realiseert.

Afbeelding: Verdienmodel SiloSolve snijmais2

Wat zeggen veehouders over SiloSolve FC?

Eén allround product voor gras en mais!

Met SiloSolve FC investeert u in maximaal behoud van voer en voederwaarde, extra voerwinst én meer werkplezier door minder broei en onbruikbare voerresten. SiloSolve FC is geschikt voor gras en mais en toepasbaar in elke kuil vanaf 25% tot 55% drogestof. U hebt dus voortaan genoeg aan één product! 
Neem voor bestellingen en meer informatie contact op met uw specialist, accountmanager of dealer.

Vraag meer informatie over SiloSolve FC aan

Ja, ik wil meer informatie ontvangen over SiloSolve FC. Neem contact met mij op via:
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens