Waar ben je naar op zoek?

Terrascoop: De eenvoudigste route van data naar een ruwvoerteeltplan

Voor het optimaliseren van de ruwvoerteelt zijn veel databronnen beschikbaar. Denk hierbij aan data uit mestplannen en KringloopWijzer, bodemmonsters, kuilmonsters etc. Maar zet je deze data om naar een praktisch plan?

ForFarmers gaat jou helpen met het online programma: Terrascoop, waarin we alle gegevens voor een optimale ruwvoerteelt in één overzicht plaatsen. Alle relevante data komen op een eenvoudige manier beschikbaar, zodat gemakkelijk en snel een ruwvoerteeltplan kan worden gemaakt. Dit plan ondersteunt  jouw  bij het optimaliseren van de ruwvoerteelt.

Met Terrascoop weet je zeker dat je het maximale uit je ruwvoerteelt haalt. Alle belangrijke databronnen zijn gekoppeld zodat je alles in één overzicht hebt. Data verzamelen is één maar het is veel interessanter om deze data om te zetten in concrete acties. Dit bespaart tijd omdat je alles op 1 plek hebt en biedt kansen om meer uit je ruwvoerteelt te halen zodat je méér melkt uit eigen ruwvoer. Wie wil dat nou niet?

Gratis beschikbaar voor jou als ForFarmers klant!

  • Eén verzamelpunt voor alle data
  • Data vertaald naar concreet advies
  • Professioneel en tijdbesparend
  • Meer melk uit ruwvoer

Maak gratis gebruik van Terrascoop

Ontdek hoe Terrascoop het planmatig telen van ruwvoer vergemakkelijkt en rendabeler maakt. Neem contact op met je melkveespecialist, accountmanager, regionale dealer of de klantenservice Herkauwers. Wij helpen je graag verder. Of maak je interesse kenbaar door je gegevens achter te laten via onderstaand formulier.

Vraag meer informatie over Terrascoop aan

Ja, ik wil meer informatie ontvangen over Terrascoop. Neem contact met mij op via:
Lees in ons privacy statement hoe we omgaan met uw persoonsgegevens