Waar ben je naar op zoek?

Webinar Ruwvoer Inside met medewerking van Gerrit Hiemstra

In de aanloop naar de eerste snede van 2021 organiseren de ruwvoerspecialisten van ForFarmers en haar dealers op woensdag 14 april een webinar over sturen op de best mogelijke kuilkwaliteit. Laat je tijdens deze online bijeenkomst bijpraten  over de nieuwste inzichten en adviezen over onder meer het optimale maaimoment, het realiseren van het gewenste eiwitgehalte in de kuil en voorkomen van onnodig verlies van kostbaar ruwvoer! Speciale gast is weerman én boerenzoon Gerrit Hiemstra.

Programma

De ruwvoerteelspecialisten van ForFarmers vormen samen een landelijk team met een enorme brok aan kennis en praktijkervaring. Samen met de mensen van ons onderzoek-en innovatiecentrum staan zij garant voor een boeiend webinar dat  antwoorden geeft op alle belangrijke onderwerpen die je als melkvee-, en geitenhouder bezig houden in de aanloop naar de eerste snede, en ook daarna.  Vanuit Zuid-Nederland zet teeltspecialist en vlogger Ron Vennix je op scherp om alle zaken die het verschil maken tussen een matige en een perfecte kuil voor jouw bedrijf in het vizier te houden. Vanuit Noord Nederland gaat teeltspecialist Emiel Strijkveen onder andere in op de juiste timing van het maaimoment en waarom dat niet voor iedereen hetzelfde is. Innovatiemanager Ronald van Hal laat zien welke uitkomsten vanuit recent onderzoek je direct kunt benuttten om te sturen op onder meer smaak en eiwitkwaliteit in de eerste graskuil van het jaar. 
Productmanager Joris Broekhuis leidt het webinar en zorgt dat jouw vragen aan bod komen. 

Afbeelding: Ruwvoer Inside 14 april - alle sprekers

Weerman en boerenzoon Gerrit Hiemstra praat mee!

Als je aan ruwvoerwinning denkt, denk je aan het weer. En wie kan daar beter over meepraten dan Gerrit Hiemstra! Als weerpresentator van het NOS-journaal en boerenzoon is hij dé aangewezen persoon om een goed verhaal te vertellen over onder andere de actuele weersontwikkelingen en de invloed daarvan op de groei en kwaliteit van het gras. Ook kun je tijdens het webinar via de chatbox vragen stellen aan Gerrit.

Ruwvoer Inside gemist, of wil je de uitzending terugkijken?

Bekijk hier de uitzending: Ruwvoer Inside: maak de perfecte kuil van je eerste snede